Anyukámnak ugye nem lesz baja ettől az őrült fogyókúrától?
Figyelt kérdés
Minden nap 2 liter vizet iszik és maximum 1 almát tudok belékönyörögni!Mondjuk 5 naponta magától eszik egy csirkemell salátát de egy 35 éves nőnek szerintem ez borzasztóan kevés!Egy egérnek is kevés lenne!2012. máj. 13. 12:54
1/8 anonim válasza:
nem akarlak ilyesztegetni,de igen lesz tőle baja,sőt, meg is halhat.
én is voltam anorexiás amúgy és ebből nem könnyű kimászni,szakember segítségére lenne szüksége.
háziorvossal mindenképp konzultálni kéne.
2/8 anonim válasza:
Ez bizony anorexia. Vidd el orvoshoz.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem akar orvoshoz menni és én gyerek vagyok nem kötelezhetem rá vagy igen?Mit csináljak :( ?
2012. máj. 13. 14:11
4/8 anonim válasza:
édesapádnak nem tudsz szólni? szomszédok? tanár? háziorvos? valamilyen tekintéllyel bíró felnőtt? ez nagyon komoly baj, cselekedned kell, akkor is, ha ezzel magadra haragítod anyudat..
5/8 anonim válasza:
szólj egy felnőtt ismerősödnek, de sürgősen. az anorexia nervosánál ha sokáig koplal a beteg, akkor elkezdenek bomlani az izmok. beleértve a szervek izmait is, mint a szívizom... és egy idő után szívelégtelenség, majd halál...
6/8 anonim válasza:
szerintem akkor tényleg az lenne a legjobb,ha szólnál mondjuk az osztályfőnöködnek vagy valamelyik családtagodnak,mert ez tényleg nagyon veszélyes betegség,és aki anorexiás az nem hiszi el,hogy baj amit művel és egyre jobban tönkreteszi magát.
7/8 A kérdező kommentje:
Apukám nincs,háziorvosát anyukámnak nem ismerem.Akkor az jó ha szólok az osztályfőnökömnek?Ő tud majd segíteni?
2012. máj. 13. 21:15
8/8 anonim válasza:
igen,akkor szólj az osztályfőnödködnek,ő biztosan segíteni fog.
vagy ha van a suliban gyermekvédelemmel,családvédelemmel foglalkozó felnőtt neki is szólhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!