Így lehet fogyni citromdiétával?
nem tudom miaz a citromos diéta pontosan néha egy kis almaecetes víz (1 evőkanál almaecet 2dl vízhez) jót tesz szintén meg gondolom citromos víz az is jó de higítsd fel rendesen
én egyszer ananész diétát csináltam 4. nap abbahagytam mert a sav annyira kiette a számat hogy azthittem meghalok (a fenekemről már nem is beszélve) óvatosan a savas dolgokkal a fogakat is tönkreteszi meg a nyálkahártyát is és a citrom jóval savasabb mint az ananász
3-as hehe :) a szivószálas megoldást kipróbálom
Kérdező: ez durván hangzik a citrom nagyon savas és azonkívűl hogy szétmarja majd a szádat fogadat...a szervezetednek se tesz jót beülről hogy elsavasítod és nem kevésbé a gyomrod is szétmarja szóval nem ez nemjó :D
citrom"diéta" xD
hallottam már róla.
aki tudja mi a diéta fogalma csak röhög ezen a sok "Manikűrös p***a" magazinos kamu "diétákon". inkább egy egész napra megtervezett diétás étrendet kéne( lehetőleg ne femina.hu ról a nyomorékságot)
De ha nincs kedved megtanulni mi az a diéta akkor egyél vattát, az biztos beválik ;)
Persze, heti 0,5-1kg ideális, jól csinálod.
Husi, zöldségek, zsír mehetnek. Hal, tojás, olajos magok is.. Csak így tovább!
Lehet citromot is enni, az nem túl cukros gyümölcs! :)
Bocs kérdező de ez az egész egy hülyeség amit leírsz! Azt jegyezd meg, hogy amelyik diétának neve van, az eleve sz**!
Nem akarok érvelni és ellenérvelni sem, majd a saját bőrödön tapasztalsz. De sehol nem látom se a súlyzót, se a saját súlyos gyakorlatokat, de még csak kettlebellt vagy más eszközt sem. Csak kardió? Az izom éheti a kalóriákat, de nem akarsz izmot felszedni. Mégis hogy képzeled így el a fogyást? És ez után a koplalás után milyen alakod lesz szerinted? Mint egy amőba kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!