Mit tegyek, ami segít fogyni? 16/l
1. Nincs olyan hogy konkrét meghatározott étrend! Itt a nyár sok gyümölcs és zöldség, húsika, tojás, hal stb..
2. Aerob mozgás a legjobb zsírégetésre, ilyen pl a lassú kocogás, kezdd napi 15-20 perccel, és ezt emeld ha már bírod.
3.Nincs olyan opció a te esetedben hogy lefogytál (még) ezért ezzel most ne is foglalkozz, ráér majd ha lefogytál, akkor majd tali újra itt :D
Válts életmódot, a mai embernek úgysem árt odafigyelnie az étkezésére, a bolti cuccok és a megszokott táplálkozás igencsak nem jó irány... S akkor nincs váltás, eszel a lefogyáskor, mint előtte (max 1-2 ponton lazábban).
Nem muszáj futnod, de mozogj valamit. Szerintem a legjobb, ha minden fontos izomcsoportot megmozgatsz. Segít és az egészséghez is hozzátartozik, de a fogyásról elsősorban az étrend tehet. Általánosan a szénhidrátcsökkentést szoktam ajánlani, az sokaknak beválik, de nem ismerlek, s rengetegféleképpen lehet fogyni, még egészségesen is. Találd meg azt, ami Hozzád passzol. Nekem pl. hiába is ajánlgatnának húsokat és zsírszegény étrendet, esélytelen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!