Van egy hónapom, hogy formába hozzam magam, tudnátok
segíteni?
Figyelt kérdés
Hali alig van egy hónap a gólyatáborig és addigra le szeretnék adni 1-2 kilót. Mit javasoltok mit csináljak mit sportoljak milyen diétát próbáljak ki? A narancsbőr ellen tudtok-e valamit? Egyébként 165cm és 54kg vagyok.Félreértés ne essék nem szeretnék drasztikusan lefogyni tudom hogy nem vagyok kövér csak szeretném eltűntetni magamról a narancsbőrt és a felesleges zsírrétegeket. Előre is köszönöm a válaszaitokat.
ha nem tudsz angolul akkor fitenss-dvd, vagy ugyanúgy keress félórás edzéseket youtube-on.
ÉS NE CSALJ!
2014. máj. 28. 17:50
2/6 anonim válasza:
Aerob edzés + diéta. Heti 4-5x gyors tempójú gyaloglás 1órán keresztül. Lihegsz de tudsz beszélni. OLvasd el a sárga Kapszulát
2014. máj. 28. 19:33
3/6 anonim válasza:
Semmiképp ne egyél csokit, chipset, és ilyen egészségtelen dolgokat. Ne úgy akarj fogyni hogy nem eszel semmit azt nem szabad. Egyél nyugodtan, mert ez nem attól függ, hogy 1 nap hányszor eszel hanem az hogy mit. Ha megkívánsz egy kis csokit egysél helyette gyümölcsöt... Ez beválik. Ja és nézd meg a dolgokat amiket eszek hogy mennyi kalória van benne! :) Egyél gyümölcsöt, zöldséget ne ilyen pacalpörköltet meg ilyesmit. De hidd el nem vagy kövér:)
Sok sikert! :)
2014. máj. 30. 21:30
4/6 anonim válasza:
És ez most jutott eszedbe,hülyepitsa?Micsoda szánalmas személyisége lehet az ilyen ösztönlényeknek(megjegyzem tele van velük így május környékén a terem), hogy egész évben szarnak a testükre de életük megkerülhetetlen fontosságú dolgának tartják a magamutogatást nyáron.Ez sokat elárul a céljaidról is.A kérdésedre válaszolva:Kudarcra vagy ítélve.
2014. máj. 31. 11:38
5/6 A kérdező kommentje:
Én is szeretlek! :) Egyébként tavasztól kezdve járok futni, csak nem minden nap sikerül mert ált. rossz az idő, és/vagy tanulni kell, azóta már fogytam 3kg-ot csak most úgy érzem egy kicsit bele kell húzzak. De örülök hogy őszinte vagy :*
2014. máj. 31. 12:59
6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a többiek válaszait a Sárga kapszula nagyon jó könyv, a nasi mentes napokat pedig próbálom betartani, remélem lesz eredménye :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!