1 hónapom van hogy beleférjek a ruhába! Ez így sikerülhet? Többi lent
Reggelire csak kefir almával, vagy kenyér nélkül felvágott paradicsommal, ebédre natur csirkemell rizzsel vagy párolt zöldséggel, vacsi sali. Inni meg csak zöld teát iszom, olyan 4 litert kb. (még vizet sem , csak teát.)
Hétvégenként majd eljárok edzeni, de sajnos hétköznap nincsen időm, mert reggeltől estig dolgozom. 1 hónapom van hogy bele férjek egy ruhába, ahhoz kb 5-6 kilót kéne leadnom. Ez így sikerülhet? vagy valakinek van jobb ötlete? amugy 178cm és 80 kg vagyok most, és a három napja csinálom. Köszönöm 24/L
Szerintem jó étrend kellene, amit csinálsz az nem szénhidrátszegény, van benne tejtermék.
Nem eszel minőségi ételeket, nem igazán támogatod ezt a zsírégetés dolgot.
1 hónap alatt simán átállnál ketózisra, vagy ha nem akkor is chszegényen kellene enni, fölösleges reggelire a kefir, nem tápláló az alma eléggé.
A reggelid annyira eltér az ideális tojástól, sonkától + zöldségektől, hogy ezt a táplálkozás dolgot lehet nem érted még igazán.
A zöldségek, párolt zöldségek már jó irányba mutatnak, csak ne felejts el melléjük húst és zsírt enni. A csirkemell túl zsírszegény, a rizs túl sok szénhidrát.
Ha ennyire komoly célod van, akkor kicsit komolyabban állj hozzá!
Köszönöm a válasz! Igazad van abban, hogy nem értek hozzá. Csak tudod mindenhol mást olvasok, mindenkitől mást hallok.
Mindig is fixen 70 kiló voltam( ami a magasságom révén nem számított ducinak)Így igazán még soha sem fogyókúráztam/edzettem.De az akarat erő megvan, csak nem tudom mi az ami tényleg beválna.
Nem lesz tartós a fogyás de a ruhába bele tudsz majd férni :)
Bírom, ezt a "tejtermék=szénhidrát" dolgot...
Nyugodtan egyél csak kefírt és almát reggeli, jó az.
Nem jó!
1. nem tápláló
2. zsírszegény (holott reggelre nem ártana tényleg enni tápanyagokat)
3. tejtermék = magas inzulinszint!!
Egy hónap alatt 5 kg-ot leadni belefér a normálisba, amennyiben rendesen eszel, azaz sok zöldség meg gyümölcs és kevesebb szénhidrát meg zsír.
Viszont mozgás (sport) nélkül nem fog menni, mert ugyan a súlyod csökken, de az alakod nem lesz karcsúbb.
Minden nap kell valamit mozogni, különben nem sokat ér az egész.
Sok sikert!
8. válaszoló, milyen 'hülyeség'-et ?
Te hagyd az alacsony zsírfogyasztás propagálását, mert ez kifejezetten káros irányzat, pont amennyire a tejfogyasztás legitimálása. A tej gyulladásfokozó és magas inzulinválaszt vált ki, nyilván a kefir is. Teljesen értelmetlen.
De persze az alacsony inzulinválsszal járó, alapvető fontosságú tápanyag, a zsír abból meg kevés kell.. ez betegségekhez vezet már évtizedek óta, és még mindig nem nyílik fel sok ember szeme, hogy ez csak az orvosoknak és a gyógyszeriparnak hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!