2 hónapom van fogyni 15 kilót, mit csináljak?
És most nem érdekel, hogyan és miből fogyok, de ennek le kell mennie..
Heti 2 csak-gyümölcs nap? Vagy én nem tudom.. :S
Nem jó.
Két hónap alatt egészségesen kb 6-10 kilót tudsz leadni. De ha tanulsz, akkor lassabban, mert a szénhidrátra szüksége van a szervezetednek.
Csirkemell szalámi?? Mik vannak.
Vegyél egy nagyobb ballagóruhát, ennyit nem fogsz tudni leadni úgy, hogy ne ess össze az iskolában órán, és tanulnod is kell ugye.
Basszus en is ebbe a dilemmaba vagyok en 10 kg korul akarok leadni ballagasig. Csak az a gaz vele hogy a francos dieta vegett nem fog az agyam a tanulasra, csak a kaja jar az eszembe a tanulas helyett. Mar megorulok, pedig tudom siman letudnam adni. napi 1.30 edzes/torna meg normalis etkezes + en dolgozok is...de hallod hulla faradt vagyok mindennap is raadasul a dieta vegett nem fog az agyam ami a legnagyobb problema, mert utolso eves vagyok a gimiben.
Figyu szerintem, csak csinald meg a mindennapi 1.30 edzest vagy 1 orasat es szard le mennyit adsz le, valamennyi ugyis lemegy 3 honap alatt 10 kg tuti. 10 kg baromira sokat szamit meg 2 is. Most hany kilo vagy?
Tudom az a franya ballagasi ruha O.o"
"(fehérje, szénhidrát, zsír arányok meg vannak, ne oktassatok ki)"
Nyilván megvannak, ha 2 gyümölcs napot akarsz tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!