Szülés után hogy lehet le fogyni?
Figyelt kérdés
Nagyon le szeretnék fogyni de nem tudok, kicsit eszem és csak 3x de akkor se megy le a kiló.2014. febr. 18. 13:39
1/5 anonim válasza:
Ha napi 1-2 órát sétálsz a babával, biztosan le fog menni.
2/5 anonim válasza:
Paeolit étred,az jó volna Neked szerintem.Csak hús és zöldségek,elsőre ridegül hangzik és nagyon nehéz elkezdeni de miután már csinálod ,rájössz hogy nem vészes és hogy nagyjából nem sok mindent nélkülözöl és nem egyhangú az étrend.És ez egészségesebb is mintha tésztázol... :)
Szóval ha kicsit eszel akkor azzal van baj amit megeszel!
Sok sikert hozzá kismama!És mozgás is legyen!!! :)
3/5 anonim válasza:
Idő kell neki, egy éven belül sikerülni fog, addigra a test is visszarendeződik a bőr is visszamegy. Sok séta a babával, rendes étkezés.
4/5 anonim válasza:
2. válaszban az igazság.
Normálisan kell enni, a 3 kis adag étkezés fogyás vagy egészség szempontjából még 0
5/5 anonim válasza:
Képzeld nekem sikerült! Tényleg hús + zöldseggekk :) Sok séta a babával. Máshogy nem megy. Egy a lényeg ne add fel! Nekem a harmadik gyerek után sikerült lefogynom. Hús, zöldség, kal.számlálás, mozgás. Az volt a cél, hogy amikor ráállok a mérlegre 6-ossal kezdődjön a szám. Megérte! Sokkal könnyebb úgy rohangálni a gyerekek után, ha 6-ossal kezdődik az a szám, mint amikor 8-assal kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!