Én 12 éves vagyok 150 cm és 55 kilogramm. Fogyni szeretnék. Mindennap sportolok van mindennap tesi óránk is. Mégis kövér vagyok. Mit tegyek?
Ez azért van, mert a mai gyerekeknek igen sok gabonákból származó szénhidrátot adnak enni, illetve nem ritkán magas a cukorbevitelük a feldolgozott élelmiszerek fogyasztása illetve édességek végett.
Továbbá nyomják a kölyköknek a tejtermékeket is mintha tényleg hizlalni akarnák őket.
Édesítőszerekről, élelmiszerekben használt vegyszerekről most nem is beszélve.
Nem, ez nem ezért van, MinimorRris.
Fogalmad sincs, hogy ez a kislány mit eszik, milyen bajai vannak, mégis azonnal megmondod a tutit, ami ráadásul még nem is igaz.
Egy 12 évest ne akarj rávenni arra, hogy azzal gyilkolja magát, amivel te. Te azt csinálsz, amit akarsz, remélem, a szülei neki nem hagyják.
A 12 éveseket a saját szüleik illetve a látszólag erőszak nélkül rájuk erőszakolt életmód gyilkolja.
Nézd meg a kérdezőt, aki már súlyproblémákkal küzd.
A betegségeket bőven megoldják nélkülem is, és sokan vannak így. Én csak egy alternatívát, egy választást ajánlok a figyelmébe.
Egyébként de, elég jól tudom hogyan eszik egy átlag magyar tini. Amit az első válaszomban írtam, egészen megállja a helyét, ne köss bele ha nem tudsz érdemben. Igazam van.
Mitől lenne igazad? Attól, hogy általánosítgatsz? Átlag tini? Na mesélj...! Az átlag attól átlag, hogy nem mindenkire igaz, sőt, legtöbbre nem.
Te vagy az új látnok? Mert hogy semmi tény nincs, de te már diagnosztizálsz. Emelem kalapom, mert erre még dokik sem képesek, 6 év orvosi meg nem nem tudom hány év szakvizsga után! De a legnagyobb különbség, hogy ők meg sem próbálják, mert tudják, hogy nem lehet...
Kérdező, ha megírod, miket ettél, holnap segítek.
Köszi kérdező!
Hagyd el azt ami nem hús, nem zöldség. Rengeteg szemetet eszel, ezektől vagy beteg. Még csak kicsit husi, a jövőben ez sajnos jóval komolyabb lesz :(
Igazi betegségek.
Tisztelt válaszoló társam, szóval van még egyéb hozzám intézett megjegyzésed? Elnézést ne kérj, mindketten végig tudtuk hogy igazam lesz.. erre több mint 95% esély volt.. úgyhogy nem várok gratulációt.
Ugyan úgy eszik mint bármelyik 12 éves, meglepő módon. Taps-taps nekem.
Elősző válaszolónak:
A kérdező nem eszik szemetet, egyetlen műkaját és hamburgert sem látok. Senki nem lett beteg sem corflakes-től, sem rántott hústól (kivéve a gluténérzékenyek, és bármennyire is azt hiszed, mindenki az, mert sajnálatos módon te is benyelted a Nagy Paleó Átverést, a lakossák kevesebb mint 1 ezreléke az, és ők sem elhízottak, hanem jellemzően csontsoványra fogynak az állandó bélpanaszok miatt).
Ha a kérdező tényleg csak ezt és ennyit eszik, az nem indokol ekkora súlyfelesleget, nagy valószínűséggel rejtett probléma áll a háttérben, és az nem fog elmúlni attól, ha nem eszik búzát.
Figyelembe kell venni azt is, hogy egy növésben lévő gyerekről beszélünk, aki még iskolába is jár, kell neki szénhidrátot ennie, és nem csak annyit, amennyi egy almában van. Anélkül nem fog tudni rendesen koncentrálni meg tanulni.
Ismét elmondom, hogy te felnőttként úgy teszed tönkre magad, ahogy akarod, de egy gyerekkel ne szórakozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!