A sós stangliban kb. ugyanannyi kalória van, mint egy kifliben?
Figyelt kérdés
Méretre kb. akkora, mint egy kifli.
A kalóriabázison 330 kalóriát dob ki, ami kicsit sok nekem.
Olyan sós van rajta, mint a sósperecen. Akkor kb. egy kalóriába kell lenniük ezeknek, nem? (sósperec, sóstangli, kifli)
2014. máj. 23. 18:42
1/3 anonim válasza:
Amennyire tudom, a sós péksütik kalóriatartalma elég közel áll egymáshoz. Persze van, ami kicsit zsírosabb, mint a többi, de a liszt szokott lenni a meghatározó. Ami nem egy kalóriaszegény cucc, ez már csak ilyen. Sok embert meglepett már az ilyen kis könnyen befalható cuccocskák kalóriaértéke... A cukros-zsíros sütiké se sokkal magasabb, mert azok is inkább szénhidrátosak. S számodra ártatlannak látszhat a liszt, kalóriadúsabb, mint a méz...
2/3 anonim válasza:
A sós stangli súlya sokkal magasabb, mint a kiflié, ezért magasabb a kalóriatartalma. Töményebb az állaga, ezért nagyobb a súlya, még ha térfogatra hasonlónak is tűnik. Bár ki tudja, hogy te mekkora stanglit ettél...
3/3 A kérdező kommentje:
Még semekkorát, de szerintem akkor nem is fogok :S
2014. máj. 23. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!