Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így kb. jó,...

Szerintetek ez így kb. jó, vagy nagyon kevés? És 'minőségre'?

Figyelt kérdés

Ebéd: (későn keltem) párolt zöldség, csirkemellel (kb. 300 kalória)

Uzsi: (4 fele) 3. ek zabpehely vizzel megfőzve, 1 tk. mézzel, 2 tk. fahéjjal (kb.), + kávé fél deci 1,5-ös tejjel (200 kalória)

Vacsi: (7 körül) 1 tojás, 1 pufirizs, kevés szalámival (150 kalória)

Tudom, hogy mennyiségre nem olyan sok, de ilyen egy átlag hétvégi napom, ha itthon vagyok. Ez szerintetek nagyjából jó? Ha nem vagyok éhes, akkor ez jó? És nagyjából jó dolgokat ettem?

16/L

2014. máj. 18. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Több zöldséget,több fehérjét.hús vagy tojás. Gyümölcsöt is ehetsz. a zabpehely meg a pufirizs felesleges és nem is laktat.

Nagyon kevés kalóriában,meg tápanyagban is , 16 évesen meg méginkább. Nem vagy éhes,de majd az leszel és egy ilyen 600 kalóriás nap után jó kis zabálások szoktak következni,falásroham,farkaséhség.

2014. máj. 18. 16:22
 2/2 brandon91 válasza:

leírom hogy kellene csinálni!!

Fő étkezések előtt sok folyadék, lehetőleg szénsav mentes víz!

Reggeli: (müzli,)

ebéd: (párolt zöldség, rízs, csirkemell, vagy nem annyira zsíros ételek de mértékkel)

vacsora: (Joghurt, gyümölcs egyébb..)

napi víz mennyiség: 2,5 liter Szénsavmentes víz

fő a "SPORT"!!!! ha kalóriát akarsz égetni futni kel napi szinten. 30 perces intenzív futás megteszi!

2014. máj. 18. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!