48kg vagyok 5nap koplalassal,2nap keves kaloriat ennek egy ezt megismetelnem emnnyit fogyhatnek?
Figyelt kérdés
Nem erdekel a karos visszahizos dolog! ?2014. márc. 30. 19:12
1/6 anonim válasza:
Kérlek szépen ne legyél olyan mint ők. Sokan haltak bele ebbe. Én is szeretnék fogyni és mindenki azt hiszi megbolondultam mert 55 kg vagyok. Folyamatosan biztatom magam hogy jó vagyok, csinos vagyok ilyen anorexia story-s videókkal. Ajánlom figyelmedbe. De akárhogy is ha 165 centi fölött vagy és 12-t rég megélted évbe akkor fogd vissza magad.
2/6 A kérdező kommentje:
159 cm vagyok. Pszichesen beteg feltettem egy kerdest, es en csak valaszt kerek ra,koszike :)
2014. márc. 30. 19:28
3/6 George88 válasza:
Zsirt semennyit, csak izomot, vizet meg glikogent.
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom.. de ez kb mennyi kg lenne?
2014. márc. 30. 19:38
5/6 anonim válasza:
Pont annyi hogy mégszarabbul nézz ki, mint most;)
6/6 anonim válasza:
ebből csak az lesz, h még ennyi izom se lesz rajtad, és még plötyetebb leszel, és még jobban le akarsz majd fogyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!