Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalással le lehet fogyni...

Koplalással le lehet fogyni áprilisra? és kb mennyi kilot tud fogyni egy 63kg-s ember?

Figyelt kérdés

Nem érdekel visszahizom,e és az okos papos szövegek, csak igen vagy nem.

Mellette erősitést végzek futok,biciklizek meg aerobik az megvan. csak kisebb akarok lenni mindenhonnan fogyni min 10-12 kilot.

2013. nov. 21. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hónap alatt ment le 12 kg koplalással.

Szerintem ha áprilisig van időd akkor teljesen felesleges koplalni. Lejön az simán egészséges étkezéssel és az általad említett mozgásformákkal is.

2013. nov. 21. 17:52
 2/5 anonim válasza:
Olvasd el azt a könyvet hogy Harcosok étrendje, ott valami ilyesmit ír le hogy napi 1x eszel és azt hogy csináld :D nem tudom beválik e sose próbáltam igazából de hátha bejön neked
2013. nov. 21. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
A koplalás eleve nem egészséges, de hónapokig??? Ne tedd már tönkre magad... Ahogy írták, fogyj le rendesen, egészségesebben, ráérsz.
2013. nov. 21. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Koplalás mellett nem fogsz futni...
2013. nov. 21. 19:09
 5/5 anonim válasza:
az egyik ismerősöm koplalással lefogyott 4gkot és kétszer ennyi jött vissza, szóval sokkal jobb ha egészségesen étkezel:)
2013. nov. 21. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!