Koplalással le lehet fogyni áprilisra? és kb mennyi kilot tud fogyni egy 63kg-s ember?
Figyelt kérdés
Nem érdekel visszahizom,e és az okos papos szövegek, csak igen vagy nem.
Mellette erősitést végzek futok,biciklizek meg aerobik az megvan. csak kisebb akarok lenni mindenhonnan fogyni min 10-12 kilot.
2013. nov. 21. 17:42
1/5 anonim válasza:
Nekem 2 hónap alatt ment le 12 kg koplalással.
Szerintem ha áprilisig van időd akkor teljesen felesleges koplalni. Lejön az simán egészséges étkezéssel és az általad említett mozgásformákkal is.
2/5 anonim válasza:
Olvasd el azt a könyvet hogy Harcosok étrendje, ott valami ilyesmit ír le hogy napi 1x eszel és azt hogy csináld :D nem tudom beválik e sose próbáltam igazából de hátha bejön neked
3/5 anonim válasza:
A koplalás eleve nem egészséges, de hónapokig??? Ne tedd már tönkre magad... Ahogy írták, fogyj le rendesen, egészségesebben, ráérsz.
4/5 anonim válasza:
Koplalás mellett nem fogsz futni...
5/5 anonim válasza:
az egyik ismerősöm koplalással lefogyott 4gkot és kétszer ennyi jött vissza, szóval sokkal jobb ha egészségesen étkezel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!