1/26 VWXYZZS válasza:
Pont egy egész agynyit. Idióta.
2/26 A kérdező kommentje:
Normálisat nem tudsz irni?kösz
2014. jan. 23. 18:25
3/26 anonim válasza:
-10kg nekem is siekrült csak azzal hogy nem ettem
4/26 VWXYZZS válasza:
Nem normális kérdésre nem normális válasz. De hogy lásd kivel van dolgod:
Ha koplalsz a szervezeted nem a zsírt fogja felélni ami elsődlegesen a célod lenne hanem a "könnyebben elérhető" izomzatodat főként. Ennek hatására úgy fogsz kinézni mint egy telibeszart búvárruha.
Koplalással a tested el kezd raktározó üzemmódra kapcsolni. Minden megevett ételt rögtön tartalékolni fogja. Ezért mondják a kövér nők, hogy őket még a levegő is hizlalja...
Ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy kurv*ra egészségtelen akkor láthatod, hogy igazán nem éri meg.
De ha nem hiszel nekem akkor próbáld ki. Jó esetben lefogysz és pár hónapon belül visszahízod a dupláját (jojó effektus) rosszabb esetbe még jó beteg is leszel.
5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)már 4 napja sikeresen csinálom,3kg lement :)
2014. jan. 23. 18:43
7/26 anonim válasza:
Sokat, de nem egészséges! Én 3 hét alatt 8-at fogytam (és ebben már egy kis hízás is benne volt). A zsír után, mellett (ami nekem alig volt és ez az egész nem fogyókúrának indult) valóban az izomzat is elkezd "felemésztődni". Ne koplalj, hanem egyél kevesebbet, mozogj többet. Amit eszel az is legyen zöldség inkább. Ha egy hónapog koplalsz csak adsz egy pofont az egészségednek. (és valóban gázul fogsz kinézni, a böröd, a mindened...és visszahízhatod nagyon könnyen).
8/26 anonim válasza:
Sokat fogyhatsz vele, de készülj fel rá hogy 2x annyi vissza is fog menni.
9/26 anonim válasza:
A koplalás a legbénább, legprimitívebb módszer. De majd tanulsz a hibádból :D (vagy nem)
10/26 anonim válasza:
én igy fogy 15 kg-ot és 1 éve tartom ugyhogy vmit biztos ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!