21/26 anonim válasza:
Anorexiás akarsz lenni? Mert tudod én az vagyok, és ez a betegség nagyon rabul tud ejteni. Én mondom hogy most hagyd abba, és egyél egészségesen! Amúgy most hány kg vagy?
22/26 anonim válasza:
ja, tényleg mennyi idős vagy és hány centi-kiló?
a végén még kiderül, hogy egy 150 cm-s 43 kg-s 13 éves lányka "fogyózik" :D
23/26 anonim válasza:
Koplaljatok csak úgy lehet fogyni :) csak nem mindegy milyen szövetből fogysz. Egy hónap koplalással kérlek szépen sikeresen lefogyhatod az izmaidat meg pár kilót ami víz lesz aztán szép fonnyadt leszel mert a zsír megmarad. Azt ajánlom olvass a témában keress rá a "szálkásítás" és a "diéta" szavakra. És ne tedd magad nevetségessé az ilyen kérdéseiddel.
24/26 Erocdrah válasza:
több kalóriát kell elégetni mint amit beviszel ennyi.Hogy ki hogy oldja meg ő dolga.Ha már elérted a kívánt súlyt mérd fel hogy mennyi a kalória szükségleted egy nap, erdőbe dolgozol rönköt cipelsz vagy irodába e szerint egyél.Valami sport biztos hogy kell hogy megtartsd a súlyod! vegyél edzőbérletet vagy otthonra súlyzót vagy pingpongozz bármi csak mozogj heti 1-2 alkalom.
25/26 anonim válasza:
Mi tortent azota? Sikeresen lefogytad? :) En is most fogom ezt csinalni :)
26/26 Laci_11 válasza:
Koplalj nyugodtan!
Változó ki mennyit fogy. Én 7 nap teljes koplalással fogytam kb 5 kg-ot. De alapból 68 kg a testsúlyom.
Meg mellette ki is tisztul a szervezeted.
Aki butaságokat ír, azzal ne foglalkozz, közülük talán senkinek sincs tapasztalata, ezért hiteltelenek.
Csak bátran. A neten rengeteg írás van ezzel kapcsolatban. Most már a kemoterápiáknál is alkalmazzák sok helyen a koplalást és sikereket érnek el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!