Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan étel ami laktató,...

Van olyan étel ami laktató, legalábbis az érzet megvan, de kevés kalória (de ehető legyen)?

Figyelt kérdés

2014. máj. 4. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Tojás.
2014. máj. 4. 20:44
 2/7 Lipton. ***** válasza:
Sovány húsok pl marha pulyka csirke, valamilyen körettel pl rizs , barna rizs + zöldség. :)
2014. máj. 4. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Zöldségek, pl levesnek megfőzve
2014. máj. 4. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát a tojás pont nem.... sárgája nélkül viszont tefolonos serpenyőben, olaj nélkül tudsz "rántottát, tehetsz bele pl ha sonkát (50g), és 5 fehérjével csinálod akkor az 150 kcal.

Húsok zöldséggel (rizs, krumpli, tészta ne)

2014. máj. 5. 00:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Általánosan nincs. Sokat próbálkoztam, de én csak sok kalóriával lakom jól. Pár étel van, ami jobban laktat, mint amennyire kalóriadús, de hosszabb távon ilyen trükkök nem segítenek. Azért valami kis hasznuk lehet. Nálam ilyen a zöldségleves, néha a kedvenc salátám (almával és sült hagymával, ezek elég fontos elemek, a testem realizálja, hogy nemcsak zöldséget kap, úgyhogy akár ételnek is tekintheti), a paradicsom, néhány gyümölcs (a többitől csak éhes leszek, azonnal és nagyon), kevés olajos mag... Ezek inkább étkezéselodázók nálam.
2014. máj. 5. 00:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én a csirkehusi után gyorsabban megéhezem, mintha megennék mondjuk 2-3 tojást..

"legalábbis az érzet megvan" - Hát az meglesz, nyugi :D Jól felfúj. De akkor már ilyen alapon idesorolható a bab is :D

2014. máj. 5. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Csirke-, pulyka- vagy halhús bőséges zöldségkörettel.
2014. máj. 5. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!