Fornetti pékárukban mennyi kalória van? Fogyókúra idején nem ehető semelyik fajta?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 13:54
1/5 anonim válasza:
Hát rengeteg...ha fogyni akarsz, nem eszel ilyeneket.
2/5 anonim válasza:
nyugodtan eheted,
ha mondjuk 5 darabot megeszel minden nap ,és semmi mást,
meglátod,hogy nem hízlal,sőt, villámgyorsan lefogsz fogyni tőle
3/5 anonim válasza:
A fornetti oldalán le van írva mindegyiknek a kcal tartalma. Amúgy meg eheted, ha belefér a napi kalóriszükségletedbe. Bár én fogyi idején nem ennék, max. napi 1darabot. Azt sem minden nap. De megvonni magadtól nem kell, mert akkor csak méginkább fogod kívánni.
4/5 anonim válasza:
Igen, én is azt írnám, mint a 2. válaszadó.
Ha eszel, akkor veszel olyan 5db pogit mondjuk(vagy egyebet) és mást már nem eszel egész nap. Én csináltam ilyet...
Ha meg igazán fogyózol, egészségesen, akkor nem eszel ilyet, mert semmi tápanyag nincs benne, nem laksz jól tőle! (sajnos, pedig fincsik tényleg :D most én is csak gondolatban falatozok :D)
5/5 anonim válasza:
Mi ez a hülyeség hogy nincs benne tápanyag?mindenben van tápanyag amit megeszünk!!!A fornettiben pl minimális a fehérje, de van benne bőven szénhidrát és zsír, márpedig az is tápanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!