Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 750 kalória,550 sporttal...

750 kalória,550 sporttal elégetve?

Figyelt kérdés

Alapvetően szerintem jó kajákat ettem, bár egy kifli és egy kevés tej is becsúszott.

Legszívesebben ennyit se ettem volna, de erőt vettem magamon. Tudom, hogy nem sok egyáltalán de én annak érzem, ezért most tornáztam kardiótornát (ilyen ugrálós), amivel kb. 300 kalóriát égettem, meg majd még este erősítek itthon (az kb. -250 kalória).

Szerintetek ez így ha a jótól messze is van, de azért nagyjából megfelelő?

Igazából vagy az van, hogy eszem 'rendesen' (700-800 kcal), de akkor elég sokat tornázom, vagy alig eszem (500 kcal), de akkor nem tornázom. Az első megoldás jobb ugye?

Kérlek ne írjátok, hogy anorexiás vagyok meg ilyenek, mert nem vagyok az, van rajtam kb. +20 kiló (nem, nem csak képzelem, a magasságom-100 centinél 10 kilóval vagyok több), és tudom, hogy mi az egészséges fogyás, mivel fogytam már nagyon sokat.

2014. máj. 22. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát 800kcal is rohadt kevés...kéne napi 1200 körül...hiába koplalsz attól csak tönkre teszed magad, de a te egészséged.
2014. máj. 22. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Koplalástól csak kövérebb leszel, nomeg az egészséged is tönkremegy.
2014. máj. 22. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!