Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki fogyott már 10 esetleg 15...

Aki fogyott már 10 esetleg 15 kg-ot sikeresen nagy súlyból, az írna üzit vagy kommit? Hogy hogyan csinálta. Miket evett, mennyi idő alatt, sporttal vagy koplalással vagy csak egyszerű kalória megvonással?

Figyelt kérdés
írjatok minél többen,köszi szépen. :)

2013. márc. 13. 09:41
1 2
 1/17 anonim válasza:
Nekem 20 kilót sikerült fogynom úgy, hogy megvontam magamtól a vacsorát, de napközben ettem bármit persze nem hatalmas adagokat. Ezen kívül 4 villamosmegállót kellett mennem minden nap oda, vissza, és egyszerűen sétára cseréltem a villamosozást...Kb 10 hónap alatt jött össze így a 20 kiló. Nekem azért ez a módszer vált be, mert utálom, ha valamit meg kell vonnom magamtól, egyszerűen bedepizek tőle. Így viszont ha esetleg este megkívántam valamit, csak arra gondoltam, hogy igaz, hogy most nem ehetem meg, de majd reggel megeszem, és ez megnyugtatott...:)
2013. márc. 13. 09:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 kilót fogytam,azóta is tartom. Elfelejtettem a cukros, meg a lisztes dolgokat -fehér kenyér,tészta, péksüti stb..,közben nagyon sokat mozogtam és lement könnyen. Világéletemben duci voltam,csak azt bánom, hogy nem hamarabb jutott ez eszembe...:)
2013. márc. 13. 10:09
 3/17 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi ötleteket!:)

gratulálok nektek,nagyon ügyesek vagytok!:)

akinek még van ilyen módszere az még irjon! !!

2013. márc. 13. 10:20
 4/17 anonim ***** válasza:

Én 16 kilónál tartok.

Lisztes, cukros dolgokat megvontam, de azért, nem teljesen, ha pont úgya dódott, ettem énis egy kis sütit, vagy ilyesmi,d e nagyon rikán, a hétköznapi étkezésbe nem fért bele. Ezenkívűl se krumpli, se rizs, se hüvelyesek, vagy naygon pici mennyiségben.

Sok hús, zöldség, tojás, gomba, gyümölcs.

Tudom, a tejtermékeket is kellett volna iktatni, de én nagyon szeretem az aludttejet, kefírt, így néha iszom azt is.

Eddig mozgás nélkül fogytam, de mostanában nagyon lelassult(minél kevesebb a felesleg, annál nehezebben megy le), így elkezdtem gyalog jérni, ami napi másfél óra séta.

2013. márc. 13. 11:05
 5/17 A kérdező kommentje:

fuu,te is nagyon ügyes vagy:)

és te mikor kezdted el? és hány kgból indultál?

2013. márc. 13. 11:11
 6/17 anonim ***** válasza:

Én 14,5 éves korom óta küzdök a súlyommal, megrögzött jojozó voltam pár hónappal ezelőttig... 15 évesen 4 hónap alatt leadtam 42 kg-t éhezéssel és rengeteg testmozgással...

Voltam már 110 kg is meg 65 kg is. Jelenleg húson, zöldségen, magvakon és gyümölcsön élek, sosem vagyok éhes, jókat és finomakat eszek és a jelenlegi egészségügyi állapotomból kifolyólag nem mozoghatok, de így is fogyok :) Ha régen is lett volna lehetőségem ezt az étrendet követni, akkor nem lettem volna ennyi éven keresztül elhízott. Mostmár a jó úton haladok és ajánlom mindenkinek ezt az étrendet, mert ennél jobb nem létezik :)

2013. márc. 13. 11:44
 7/17 anonim ***** válasza:
4 hó alatt 40 kg?! :o
2013. márc. 13. 11:56
 8/17 anonim ***** válasza:
80 kilórol indultam és kb 8-9 hónap alatt fogytam ezt le
2013. márc. 13. 11:57
 9/17 A kérdező kommentje:
azta mindenit! :o ez igen... ! :))
2013. márc. 13. 14:13
 10/17 anonim válasza:
100%
Én gyerekkoromban adtam le 24 kilót olyan 2 és fél hónap alatt. Pont akkor kezdtem el a fogyókúrát mikor elkezdődött a nyári szünetem. Első éves gimis voltam akkor. Sajnos egész gyerekkoromban küzdöttem a súlyommal....Nyári szünet alatt volt időm bőven a fogyókúrára koncentrálni. Egyszer csak hirtelen belém ütött a gondolat, hogy fogynom kéne és belegondoltam hogy mi értelme van ha tovább hízom és mi lesz akkor....és valahol meg kell állni és nemet mondani. És onnantól minden nap napi 1-2 órát tornáztam. Bár eleinte nagyon nehéz volt ugye mert elég duci voltam és nem egyszerű úgy mozogni.....de idővel a testem megszokta hogy napi szinten sokat tornázom és fokozatosan növeltem a gyakorlatokat és ujabb tornákat is kipróbáltam. Azonnal megvontam magamtól minden édességet, zsíros kaját, kenyeret.....csak zöldséggel és gyümölcsökkel tömtem magamat és olyat is csináltam, hogy pl. csak hétvégéken ettem csirkehúst v halat. Azt külön magamnak megcsináltam salátához. Ja és igyekeztem meginni napi 2 l vizet is! Nem mondom h könnyű volt, a gyomromnak is meg kellett szoknia az új étrendet, többszőr bőgtem is mert ugy éreztem éhenhalok v éppen a tornák miatt bőgtem mert gyötört az izomláz és mindenem fájt. Aztán 1 hónap mulva megszoktam. Viszont a fogyásom hirtelen történt, mert több mint egy hónapig néztem mennyit fogytam és -1-2 kg-ot mutatott a mérleg, na akkor is bőgtem h majdnem 2 hónapja szenvedek és semmi...aztán 2 hónapnál hirtelen meg mentek le a kilók.
2013. márc. 13. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!