Aki fogyott már 10 esetleg 15 kg-ot sikeresen nagy súlyból, az írna üzit vagy kommit? Hogy hogyan csinálta. Miket evett, mennyi idő alatt, sporttal vagy koplalással vagy csak egyszerű kalória megvonással?
Én eddig 16 kg-ot fogytam!
1 éve kezdődött: Szalagavatóm előtt voltam kb 4 hónappal, nem találtam szép ruhát magamnak, na mondom, ez kész... Elkezdtem diétázni, a level és a 90 naposat csináltam, 83-ra fogytam. Még ekkor is kiskömböcként mentem a bálba, de nem álltam meg!
Nyárra 80 kg lettem, azóta 7 hónap telt el, és 72 vagyok!
Legalább 60-ig be szeretnék menni a nyárra!
Igazából sok mindent csináltam, rengeteg diétát kipróbáltam, de nem sok eredménye volt... sőt, ingázott a súlyom... Egészségesen kezdtem táplálkozni.
Mai napig eszek mindent, rizst, tésztát, húst, halat, de próbálok kevesebbet enni. Ha ebédre jóllakok, akkor vacsira nem kivánom úgy az ételt, vagy ha mégis, akkor eszek egy narancsot.
Eljárok táncra, heti 2 alkalommal (nem rég kezdtem, 1 hónapja, szóval arra számitok, hogy pár hónap alatt fogyok úgy 6 kg-ot, mivel egyszer ez már megtörtént :) )
Mellette eddzeni fogok, most sikerült bérletet vennem az edzőterembe!
Sajnos magamon nem igazán látom a fogyást, de a ruháimon igen! Az a báli ruha, ami 1-2 éve éppeh, hogy rám ment, a cipzárját alig lehetett felhúzni, az most majdnem leesett rólam :)
Szóval van eredmény, de rengeteg lelkierőre van szükség!
Te mennyit szeretnél fogyni? Mennyiről indulsz?
jajj,annyira jó nektek.. van ám kitartásotok! :(:D
nekem ez az egy a bajom....... a kitartás..
én 77kg vagyok és 165 cm.. és 60 kg szeretnék lenni vagy 55-60 között..
ti mit csináltok amikor már nem birjátok ? amikor enni akartok? :( de gyűlölöm magam... :(( pedig szoktam tornázni is,futni is.. :(
Egy év alatt 10 kiló ment le. Különösebbet nem tettem érte, igaz, kétszer volt fellángolásom, mikor két hónapig jártam zumbára, tornára hetente legalább kétszer... Annyi változott még, hogy gyalog járok ahova lehet és éjszakára igyekszem nem bekajálni (éjjeli bagoly vagyok amúgy)...
Fel se tűnt, lévén nem gyors fogyás volt, viszont a felismerés, mikor belém hasított, hogy jé, egy tízes úgy ment le, hogy fel se tűnt, az nagyon jó volt.
Januárban volt egy durva vizsgaidőszakom, nekem ezek az ilyen időszakok mindig nagy kajálásokkal járnak, néha már kínomban is kajálok ilyenkor, féltem, hogy visszaszöknek a kilók, de szerencsére nem így történt :)
Most újra belekezdtem, figyelgetem a kalóriákat, de szigorúan nem számolom őket... Első körben a pékárukat hagytam el, ahol lehet, a héten összesen egy szelet kenyér és egy magvas kifli fogyott összesen belőlük.
Próbálok odafigyelni a szervezetem jelzéseire és igyekszem elkülöníteni őket: éhes vagyok? Vagy talán csak szomjas? Vagy csak szimplán unatkozom/megszokás?
Ha meg elcsábulnék általában megjelenik lelki szemeim előtt a mérlegem kijelzője, hogy nem kell sok, és elérem az öt évvel ezelőtti súlyomat. Amiből szintén lesz mit leadni, de végre rám jönnek a régi ruháim... Egy-egy darabot mindig előveszek belőlük, következő célként :)
fuhha,gratulálok! :)
és köszönöm szépen a válaszodat..
természetesen neked is megy a zöld kéz :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!