Néhányan leírnátok az étrendeteket?
Sziasztok
Nem tervem fogyni, jelenleg én is az étrendem csinálom, mert majd diétázni akarok. Aki nem tudja a szó jelentését ne kössön bele. A diéta nem egyenlő a fogyással.
Igazából csak kíváncsi lennék, hogy egyesek hogyan teszik tönkre maguk, és levonhassam a következtetést. Lehet provokatív, bár nem annak szántam, de pl a koplalással vagy a folytonos gyümölcs evéssel csak rontotok a helyzeten.
Tehát leírnátok az étrendeteket?
Reggeli: főtt tojás , sok sok zöldséggel és alkalmanként update kenyérrel
tízórai: gyümölcs vagy joghurt (natúr)
ebéd : főzelék (tökfőzelék , lencse) vagy szárnyas hús mexikói körettel + mindig valami zöldség , desszert: lehet túró magában vagy gyümölcs
uzsonna:pár szem mandula vagy magvakat szoktam
vacsora : lazac vagy zöldségsaláta vagy csikemell jól válaszd meg a vacsorád szerintem
Az, hogy mikor mit eszem, változó, de étrendem alapja a tojás, sok zöldség (kb. minden étkezésben van, s napi többször nyersen), többnyire kevés gyümölcs (mindig annyit eszem, amennyit kívánok s azt, amit kívánok, már ha van itthon), sok olajos mag és extra (növényi) zsír (ki szoktam emelni, mert számottevő, napi egypár deka, többnyire 5).
Néha egy kevés rizst és mézet is eszem. Az édesség alap, naponta szokott lenni, minimum kókusztejes kávé formájában és többnyire szénhidrátszegényen.
Amennyire meg tudom ítélni, a testemnek nincs hiánya semmiből - persze azt a világon senki meg nem mondja, hogy miből mennyi szívódik fel, ez bonyolult dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!