Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Néhányan leírnátok az étrendet...

Néhányan leírnátok az étrendeteket?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nem tervem fogyni, jelenleg én is az étrendem csinálom, mert majd diétázni akarok. Aki nem tudja a szó jelentését ne kössön bele. A diéta nem egyenlő a fogyással.

Igazából csak kíváncsi lennék, hogy egyesek hogyan teszik tönkre maguk, és levonhassam a következtetést. Lehet provokatív, bár nem annak szántam, de pl a koplalással vagy a folytonos gyümölcs evéssel csak rontotok a helyzeten.

Tehát leírnátok az étrendeteket?

2014. máj. 23. 10:21
 1/4 anonim válasza:

Reggeli: főtt tojás , sok sok zöldséggel és alkalmanként update kenyérrel

tízórai: gyümölcs vagy joghurt (natúr)

ebéd : főzelék (tökfőzelék , lencse) vagy szárnyas hús mexikói körettel + mindig valami zöldség , desszert: lehet túró magában vagy gyümölcs

uzsonna:pár szem mandula vagy magvakat szoktam

vacsora : lazac vagy zöldségsaláta vagy csikemell jól válaszd meg a vacsorád szerintem

2014. máj. 23. 10:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Mint mondtam nem akarok fogyni, vacsorára én túrót fogok enni, mivel az lassú felszívódású fehérjét tartalmaz és az ellátja a szervezetem egész este. Ebédre meg szerintem hal lesz vagy marha, a többi étkezés csirke,rizs meg ezek az "általános" kajál lesznek. De neked legalább normális az étrended :) ment a zöld pacsi
2014. máj. 23. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Az, hogy mikor mit eszem, változó, de étrendem alapja a tojás, sok zöldség (kb. minden étkezésben van, s napi többször nyersen), többnyire kevés gyümölcs (mindig annyit eszem, amennyit kívánok s azt, amit kívánok, már ha van itthon), sok olajos mag és extra (növényi) zsír (ki szoktam emelni, mert számottevő, napi egypár deka, többnyire 5).

Néha egy kevés rizst és mézet is eszem. Az édesség alap, naponta szokott lenni, minimum kókusztejes kávé formájában és többnyire szénhidrátszegényen.

Amennyire meg tudom ítélni, a testemnek nincs hiánya semmiből - persze azt a világon senki meg nem mondja, hogy miből mennyi szívódik fel, ez bonyolult dolog.

2014. máj. 23. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdező, nagyon jó úton haladsz, figyelj oda a rost beviteledre is, néhány zöldség összekeverve leöntve egy kis joghurtos öntettel(cukor, majonéz nélkül nyilván) bármilyen kaját fel tud dobni. Szerintem az is fontos hogy keress mindig új dolgokat, vagy új elkészítési módokat, hogy ne undorodj meg a csirkerizstől. És egy jó tanács ha még nem próbáltad volna: keverd össze a túrót fehérje porral, meg fogsz lepődni ;)
2014. máj. 23. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!