Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázók leirnátok nekem...

Fogyókúrázók leirnátok nekem 1napi étrendeteket ami belefér 1500-1700 kcal-ba?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát igazából én nem menüt írok neked, hanem azt javaslom, hogy egyél mindent csak oszd el 5-6 étkezésre és kevesebbet mint eddig. Tutira fogysz majd, én ezt csinálom és én is fogyok. És még szenvedni sem szenvedsz.
2011. aug. 10. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy van amikor este 11-kor is eszek, nem várom meg míg éhes leszek.
2011. aug. 10. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Jah igen elég sok mindent lehagytam csak siettem... Szóval azért néhány kisebb változtatást én is bevezettem. Nem eszek fehér kenyeret, csak teljes kiőrlésűt, ha van gyümölcs itthon akkor abból is sokat eszek. Nem nassolok naponta, csak 2-3 naponta de akkor is 3-4 kocka csokit, egy marék mogyoró, vagy egy jégkrémet. Sok vizet iszok mellé. Ha kipróbálod ezt a módszert légyszi jelezd, hogy sikeres-e :)
2011. aug. 10. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi ki fogom próbálni
2011. aug. 11. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!