Fogyókúrázok leirnátok az étrendeteket?
Holnaptól szeretném elkezdeni fogyókurázni. Kb 10 kilótól szeretnék megszabadulni. Gondoltam előző nap mindig összeállítom a köv. napi adagokat. Tudnátok nekem ebben segíteni.
170cm, 88kg.
Reggeli: tk. szendvics, csirkemell sonka, sajt, tojás, zöldség, natúr joghurt zabkorpával, friss gyümölcslé / és ezek különféle kombinációja
Tízórai: gyümölcs (1 alma vagy narancs...)
Ebéd: csirkemell, pulykamell, főzelékek, hal, durum tészta, barnarizs, soksok zöldség, levesek - az eddigi adagodnak kb a háromnegyed vagy fele - rengeteg diétás receptet találsz a neten!
Uzsonna: gyümölcs, magvak (pár szem!)
Vacsi: saláta, túró, főtt tojás, natúr joghurt
A vacsim általában 6 körül van, úgyhogy mivel 10-11 körül fekszem le, még lefekvés előtt megeszek egy almát.
+ napi 3 liter szénsavmentes ásványvíz, édességek elhagyása (heti egyszer szerintem belefér) Ezen az utolsó ponton még dolgozom, amúgy nagyjából ennyi :)
Sok sikert!
(Ja és gondolom mondanom sem kell, hogy MOZGÁS, MOZGÁS, MOZGÁS - nálam ez heti 3x60 percet jelent, ez a minimum)
Az enyém nagyon ma nagyon kevés volt, de itt van az egész napi, részletesen, kalóriával, mindennel.
- 1 tojás, 1 paradicsom, pár karika kígyóuborka (kb 100 kcal)
- 1 pici kiwi, 1 rozsos abonett (kb 50 kcal)
- 1 zabos abonett, 2 szelet zsírszegény csemegesonka, savanyú káposzta (kb 50 kcal)
- mangóturmix joghurtból, fél adag (kb 140 kcal)
- banánturmix light szójatejből, fél adag (kb 130 kcal)
- fél kaliforniai paprika, 5 szelet zsírszegény csemegesonka, 2 korpapeksz (kb 135 kcal)
- 4 korpakeksz, 1 alma (kb 100 kcal)
- fél kaliforniai paprika, sovány túró, 3 szelet pulykasonka (kb 150 kcal)
Folyadéknak volt kb 2 liter ásványvíz és kb egy liter herbatea. Kiegészítésnek vettem be C vitamin, multivitamin, kalcium és magnézium-B6 tablettát is.
A trükk, hogy nagyon sokszor nagyon keveset kell enni, így elkerülhető a nagy étvágyroham. Pl. ilyesmi fogyókúrabarátabb kajákat egyél, hízlaló cuccokat ne is tarts otthon. Azért persze jóval több kaját egyél, mint az én maim. (Nagyon étvágytalan napom volt, azért az 1200-t meg szoktam ütni, csak ma nem jött össze)
Sok sikert!
Előzőhöz javítás:
"nagyon ma nagyon kevés volt" -> "nagyon kevés volt ma" akart lenni, bocsi.
+ megjegyzés:
Én az ilyesmi étrenddel le is fogytam, már az életfogytig "szintentartón" lennék, csak nehéz visszaszokni a nagyobb adagokra.
reggeli: gabonapehely+joghurt/tej
suliba viszek magammal egy nagyobb adag "rizs+csirkemell"-t, ezt megeszem 3 részletben (kb másfél óránként) aztán hazaérek, otthon vmi zöldség/gyümölcs, este meg vmi könnyebb kaja
mozgás: heti 4-5 alkalom foci (esetleg csak sima futás, vagy egyéb labdajáték) és 4 konditerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!