Mellből való fogyás férfiaknak futással, diétával, vagy hogyan?
Sziasztok!
Kezdő vagyok még a témában, és nem szeretnék kárt tenni a szervezetembe ezért fordulok hozzátok. A problémám az hogy meghíztam egy picit (176 cm magas 80kg vagyok) és a legtöbb zsír a mellemre a hasamra és a hátsómra jött fel, de ami a legjobban zavara csüngő lógó mellem. Nem tudom hogy hogyan működik a zsírégetés, pl a futás mint zsírégetés milyen? Helyileg hat pl lábra hasra fenékre? Vagy ilyenkor az egész testemre hat, tehát lehet hogyha rendszeresen futnék akkor a mellemről is lejönne a zsír? Vagy pl a kondizással ha a sorozatok számát megemelem akkor ott is létre jön zsírégetés? Illetve az utolsó kérdésem hogy attól hogy valaki az étrendét helyre hozza, fog fogyni is? Köszönöm szépen előre is a válaszokat! Peace. 21/F
Napi 4-500 g csirkemell
250 g rizs vagy teljes kiőrlésű kenyér
zöldségből meg bármennyi
ezt oszd el napi hat kajálásra
A tempós gyaloglás a legjobb zsírégető és mindenhonnan fogyni fogsz.
Fokozatosan emeld a távot.
Súlyzós edzés
Mell, fekvenyomás
Hát, lehúzás csigán
Váll, nyak mögött nyomás
bicepsz, kétkezes róddal
tricepsz egykezes súlyzóval
Mindenből 3x15 heti 3x
Gyaloglás heti 3x
3 hónap és sokat fogsz javulni
Nekem beválni látszik a futás (bár én 115 kg-ról indultam).Heti 3 x 4,5-5km kocogás + az étrend átalakítása (olyan dolgokat eszek..nem is tudtam,hogy léteznek ilyenek xD pl: zöldég és durum cuccok).2 hónap alatt -10kg kényelmesen.
"attól hogy valaki az étrendét helyre hozza, fog fogyni is?"
Elvileg nagyobb szerepe van a fogyásban mint a mozgásnak :) Persze a mozgás is nagyon jó ha van.Ja és nem lehet csak bizonyos testrészekről fogyni.Mindenhonnan fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!