Szálkásabb leszek a vízhajtótól?
Figyelt kérdés
Sokat fogytam, bár lenne még mit, szóval folytatom.Viszont 2 hét múlva lesz egy esemény, ahol a lehető legjobban szeretnék kinézni.
A vízhajtó segítene?Kicsit megszálkásodnék ott, ahol már nem nagyon van zsír?
És ha igen, akkor milyet szedjek és hogyan?
Nem hosszútávon akarom csinálni, arra az egy napra kéne a toppon legyek, persze addig meg megy ezerrel a diéta és a kardió.Egyébként ezek a vízhajtók vizelet illetve izzadás formájában lökik kifele a vizet?Vagy hogy megy ez?
Lány vagyok, 20 éves.
2014. máj. 20. 18:08
2/12 anonim válasza:
Ne tedd.Inkabb fuss napi 2x legalabb es picit kevesebbet egyel.Ne hasznalj ilyen kemiai hulyesegeket.
3/12 A kérdező kommentje:
Miért ne?
2014. máj. 20. 18:16
4/12 A kérdező kommentje:
Futok rengeteget, ez csak rásegítésnek kéne.Ennyire azért nem lehet káros.A testépítők is ezt használják verseny előtt.
2014. máj. 20. 18:17
5/12 acelsziv válasza:
fantasztikusan ostoba vagy... Szerinted viccből mondják, hogy ha elkezded nem lehet vele leállni?
6/12 anonim válasza:
Csak a hülye testépítők. Az okosak a nátrium-kálium arány felborításával csinálják és közben olyan rosszul vannak, hogy majd' elájulnak.
7/12 anonim válasza:
Ezt komolyan gondoltad, hogy kipisiled vagy kiizzadod a zsírt?? vízhajtót eleve már csak akkor használnak testépítők, amikor ledúrták a zsírt, amíg zsíros vagy, addig felesleges. Hétköznapi emberként meg főleg felesleges és kockázatos is vízhajtózni. Továbbra is diétázz okosan és sportolj, ne a könnyebb utat keresd
8/12 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem a zsírt viszi ki a szervezetből..
Tehát akkor semmiképp se?Rosszul lennék tőle tényleg?
Igazatok van, nem kockáztatok..
Csak amikor ki vagyok száradva, mindig sokkal feszesebb a bőröm és jobban is érzem magam.
2014. máj. 20. 18:36
9/12 anonim válasza:
Marhajó, ha ki vagy száradva...
10/12 HAkos123 válasza:
Vizhajto helyett inkább szaunázz. Nagyon nem tesz jót a vizhajto a veseidnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!