Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyum nem segít a fogyásban...

Csilla200 kérdése:

Anyum nem segít a fogyásban mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én magamnak nem vehettek semmi,de ha anyumnak mondom ,hogy vegyen nekem ezt meg azt mindig azt mondja MAJD. ÉN nekem már elegem van ,hogy folyton majd . És idegesít ,hogy mindenki az iskolában csak a súlyommal tud jönni . Elegem van ,hogy egy rossz tulajdonságomat nem tudják , mert ha vita van akkor elég annyit mondani ,hogy te kövér disznó . De anyum miatt nem tudok lefogyni , pedig én szeretnék , nagyon. Mit tegyek ?
2014. máj. 17. 22:19
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Azt látja csak nem nagyon érdekli.(szerintem)
2014. máj. 19. 22:25
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Pfffffff...

..ffffffffff

Hát nem érdekli, faxa.

Mondtam, van egy terv ami arra van hogy az emberek olyanok legyenek mint anyád. Gondolom ő is rohadt sokat dolgozik, amúgy kevés pénzért, ő is fáradt és ezer baromság van a fejében, az meg nem érdekli hogy te mit eszel.

És ezt direkt csinálják az emberekkel, komolyan sajnálom :(

2014. máj. 19. 22:32
 23/25 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ez a mai világ. Sokat ,kevésért alapon.
2014. máj. 20. 20:50
 24/25 anonim ***** válasza:

Ha 15 vagy akkor még nagyon fiatal és érthető hogy még nem nagyon tudsz magadra főzni. Próbálj meg kevesebbet enni és inkább nyerset vagy salátákat a nehéz kaják helyett, pl almát, répát, stb vigyél a suliba csak úgy rágcsálni. Szoktál úszni? A futás is jó, de amúgy nem mondtad hogy sportolsz e egyáltalán vagy csak elkerülte a figyelmem. Azt nem hiszem hogy anyukád tiltaná hogy sportolj. MinimorRossal egyet kell hogy értsek hogy nem szép ha így áll hozzá anyukád.

Legyél meggyőző vele. Pl alkudd ki hogy jó jegyért cserébe kaphasd azt amit szeretnél, legyen szó akár sporttáborról. Vagy takarításért cserébe, vagy ilyesmi, te ismered a legjobban, te tudod mivel lehet "megfogni".

2014. máj. 21. 10:05
 25/25 A kérdező kommentje:
Mozogni nem járok el itthonról . Ugrókötelezni szoktam itthon , meg a gép előtt fitnesz videókat csinálni , de úgy két hete ez se megy ,mert a szoba teli van dobozokkal. (nem költözünk, csak elpakolunk jó pár papírt)
2014. máj. 21. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!