Anyum nem segít a fogyásban mit tegyek?
És mit ebédelsz? Nincs menza? Soha nem eszel főtt ételt hétköznap?
Nem lehet, hogy anyukádnak nincsen pénze megvenni azokat, amiket szeretnél?
A rántott hús az király csak nem krumplival. Zöldséget egyél hozzá, pároltat. 1 kg répa 110 forint 1 kg brokkoli 500 (mélyhűtött) a spenót 170 ha szereted, tojást is ehetsz. A szénhidrátot csökkentsd és gyalogolj sokat tempósan, ennél jobb zsírégető gyakorlat kevés van.
Legyél kreatív, 20 éves vagy ne anyukádat okold ha nem tudsz fogyni :) Gondolkodj és cselekedj, készítsd el magadnak a kaját legyél önállóbb :) Gondolt át a kajálásod és a mozgást.
Sikerül, hali
Már bocs de nekem úgy hangzik hogy te csak anyukádat hibáztatod.
Majd 20 éves vagy és nem tudsz magadnak megfőzni egy receptet? Legyél elszántabb. Pl menj diákmukára és vegyél magadnak zöldséget gyümölcsöt és hozzávalókat. Délig egyél gyümölcsöket, minél többet. Ebédre és vacsorára pedig semmiképp se húst és krumplit, max csak heti egyszer.
Te a menzát és anyukádat is hibáztatod, pedig már elég idős vagy ahhoz hogy tudj főzni. Sőt anyukádtól is átvehetnéd a terhet ha néha te magad főznél, nem hiszem hogy nem lehetne vele megbeszélni.
Pl nézz utána a recepteknek vega konyhákban, vagy ha mindenképp húsosat szeretnél akkor reform vagy hasonló konyhákban. Ne mond már hogy ez olyan bonyolult lenne, én csak kicsit vagyok idősebb mint te de már rég én főzök magamra.
Elmész diákmelózni, pénzeden pedig veszel zöldségeket (húst ezek szerint kapsz otthon).
Mi a gond?
Másik: osztálytársaiddal ne foglalkozz. Amíg ilyen szinten vannak, addig csak lépj át rajtuk. Lehet ebben az életükben már lelki nyomorékok maradnak, lehet majd 20-30 év múlva megérnek, neked mindegy, ne foglalkozz velük. Hangyák, ne miattuk akarj megváltozni, hanem az egészséged miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!