Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni?

Hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
Kb 5-10 kilót szeretnék fogyni. A zöldségekkel az a baj hogy minden zöldséget utálok és a gyümölcsök se a kedvenceim. Edzeni járni nincs időm, szóval valami olyan kellene amit itthon tudok csinálni... Tudtok valamit ajánlani? Miket egyek?
2009. dec. 27. 23:59
 1/4 anonim válasza:
100%

A minap néztem az egyik kedvenc Tv adómon egy műsort ezzel kapcs.-ban

Valahogy mindig tudtam,hogy ebben rejlik a lényeg,de erről most meg is győződhetem.Arról volt szó,hogy ha valaki minél több fehér lisztes,vagy cukrozott ételt fogyaszt hamarabb megéhezik és mindig többet eszik.Hiába érzi úgy hogy azzal lakik jól,ez tévedés.Valójában csak a zsír felhalmozására szolgálnak.

Én ezt kipróbáltam,és akkor 13 kg-t fogytam le 2 hónap alatt és nem éheztem!

Ha nem nagyon szereted zöldségeket, egyél húst,tojást,gyümölcsöt és rozsos,vagy teljeskiőrlésü kenyeret.Egyszerre ne sokat,inkább többször.Egy idő után anélkül hogy észrevennéd kevesebb fog kelleni,mert tápértéket juttatsz a szervezetedbe és nem szénhidrátot.

Kár hogy nem szereted a zöldségféléket mert nagyon sokféleképpen felhasználhatóak akár húsok mellé,a tápanyag,vitamin és rosttartalmukról nem beszélve.

Próbáld ki!Nekem sikerült! Igaz egy kis mozgással hamarabb mennek lefele a kilók,de ha csak ezt betartod is biztos a fogyás.

Sok sikert!

2009. dec. 28. 07:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Minden különösebb gond nélkül le tudsz fogyni öt ,tíz kilót is és ezért tényleg nem kell enni zöldséget egy dekát se ha nem szereted.De gyümölcsök evése nélkül is fogytak már le emberek ezrei. Rengetegen le tudtak fogyni úgyis ,hogy edzőtermet életükben nem láttak. Magához a testsúly vesztéshez valóban nincs szükség se zöldségre se gyümölcsre se edzésekre. Alapvetően az is elég,ha naponta kevesebb kalóriát viszel be mint amennyi kellene. Magyarul minden ételadagodat kisebbre veszed az eddigieknél.Eleinte a felét edd a szokásosnak,de ha nem vagy elégedett a fogyásod ütemével akkor csak a negyedét.

és legyen szép a napod

2009. dec. 28. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne is egyél sok gyümit. Tele van fruktózzal(gyümölcscukor)! Ez egy szénhidrát fajta.
2009. dec. 28. 11:28
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:)
2009. dec. 30. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!