Kicsi fogni való van rajtam. Ilyen gyors anyagcserével lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Legalább naponta egyszer nagyvécézek! Csak mostanában pörögtem fel így, régebben lassabb volt az anyagcserém. Napi 40-60 perc edzés. Mindenfélét eszek, nassokat is!2009. dec. 25. 22:20
1/2 anonim válasza:
naponta egyszer kakilni a normális:) deháát... nasik mellett nem tudom, mennyire tudsz fogyni, de az edzés mindenféleképpen hasznos. Talán kicsit fogd vissza a nasit (persze nem teljesen, mert azt én sem tudnám megállni:P főleg így karácsonytájt...) de mondjuk hetente egyszer max kétszer nasizz. Amúgy meg inkább gyümölcsöt vagy aszalt gyümölcsöt.
2/2 anonim válasza:
anyám nem változtatott semmit a kajálási szokásain ,ma is megevett előttem egy csomó hízlaló kaját ,szal. mindennap nasizik,de viszont fut minimum. 12 km-ert és szobacangázik mellé 1 órát .így fogyott le 10 kilót és tartja !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!