89 kg vagyok 170 cm-el 14 eves lanykent, hogy tudnek nyar vegeig lefogyni?
Figyelt kérdés
(PLS NORMALIS VALASZOKAT) ergo az van, hogy jovoevtol mar gimiben kezdek es szeretnek addigra fogyni, a kenyeret teljesen elhagytam a tobbi egeszsegtelen dologgal egyetemben. 2 naponta jarnek kondizni (berlettel) es gimiben szeretnek kosarazni is. Sajna most szulinapom lesz ergo nyilvan fogok tortat enni meg minden de megprobalom a legminimalisabb mennyisegben fogyasztani. A vicces az, hogy az egesz csaladba mindenki modell alkat, de apukam kiskorabsa szinten kover volt, ergo lehet,hogy a genek is besegitenek . Nyaron elszeretnem vesziteni a szuzessegem bikini teren es jo lenne, ha eletemben eloszor az augusztusi golyataborban mar tudnek bikinit hordani. Mit kene meg tennem, hogy tudjak fogyni? Segitsegek,es tanacsok is johetnek. Bocsi az ekezetek miatt, telefonrol irok.2014. ápr. 29. 22:11
11/17 anonim válasza:
Ha mindent megvonsz magadtól es szulinapodon se eszel tortat , 1 ev mulva mar 100 kilo leszel!
A drakoi szigor nem jo!
Egyel tortat batran !
12/17 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek.... bar a valaszok eleg ellentmondasosak . sose ettem sok szenhidratot a szuleim egeszseges eletmodra neveltek, meki csak max fel evente chips kizarolag csak havonta egyszer. nemreg hagytam abba 10 ev utan a tancot amit 2-3 eves korom ota csinalok. es sokat se ettem soha, inkabb keveset. nem ertem tenyleg miert hiztam meg. kedves utolso elotti: eleg rosszul ertelmezed amit irtam....
2014. ápr. 30. 13:38
13/17 anonim válasza:
Szia!
Akkor viszont valami gubac van. Nézess vérképet, lehet a pajzsmirigy alul működik vagy hormnális zavarod van. Ha a semmitől, értetlenül hízol, ott valami van.
25/ N
14/17 A kérdező kommentje:
2.5 kg-t fogytam eddig ( hetfon kezdtem)
2014. máj. 2. 10:10
15/17 anonim válasza:
5 nap alatt 2,5kg? Jesszus. Az nagyon sok!!! Nem teszel jót..
16/17 Emberek válasza:
rosszkislány_!
a fogyás az első időkben mindig gyorsabb mint ami egészséges!
mondjuk 5 nap alatt 2,5 kiló az valóban nagyon sok
17/17 Mi közöd Tőle válasza:
Az első pár kiló nagyon gyorsan lemehet. Én az első héten kb 3-4 kilót fogytam egyből. Utána heti 0,5-1kg közt ingadozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!