Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 89 kg vagyok 170 cm-el 14...

89 kg vagyok 170 cm-el 14 eves lanykent, hogy tudnek nyar vegeig lefogyni?

Figyelt kérdés
(PLS NORMALIS VALASZOKAT) ergo az van, hogy jovoevtol mar gimiben kezdek es szeretnek addigra fogyni, a kenyeret teljesen elhagytam a tobbi egeszsegtelen dologgal egyetemben. 2 naponta jarnek kondizni (berlettel) es gimiben szeretnek kosarazni is. Sajna most szulinapom lesz ergo nyilvan fogok tortat enni meg minden de megprobalom a legminimalisabb mennyisegben fogyasztani. A vicces az, hogy az egesz csaladba mindenki modell alkat, de apukam kiskorabsa szinten kover volt, ergo lehet,hogy a genek is besegitenek . Nyaron elszeretnem vesziteni a szuzessegem bikini teren es jo lenne, ha eletemben eloszor az augusztusi golyataborban mar tudnek bikinit hordani. Mit kene meg tennem, hogy tudjak fogyni? Segitsegek,es tanacsok is johetnek. Bocsi az ekezetek miatt, telefonrol irok.

2014. ápr. 29. 22:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%

1) szokj le az ergó szó állandó használatáról! Irritáló.

2) ugye jövő nyár végére gondoltál? Addig sikerülhet.

Heti fél-1 kiló a normális fogyás! Ha ettől több, könnyebben visszajön (a duplája), plusz az eredmény se lesz szép (lógó bőr...stb.).

2014. ápr. 29. 22:40
 2/17 A kérdező kommentje:
idei nyar vegere fgondoltam azaz 3 honap
2014. ápr. 29. 22:42
 3/17 A kérdező kommentje:
*4
2014. ápr. 29. 22:43
 4/17 anonim ***** válasza:

4x4=16 kg. Ennyi a max, de ehhez alap, hogy nincs még egy kis csoki, még egy kis torta, hanem kőkemény diéta és edzés.

Ha már itt megtorpansz, nem fog menni.

2014. ápr. 29. 22:57
 5/17 A kérdező kommentje:
oke de 1heten legfeljebb 2 kg-t lehet fogyni 1 honapban 8-t (ezt olvastam) akkor 4 hónap alatt... eleg sokat de m1 majd szeptemberben megirom mennyit silerült :)
2014. ápr. 29. 23:14
 6/17 anonim ***** válasza:

Az EGÉSZSÉGES fogyas heti 0,5-1 kg! Nem több nalad se.

Csak gondolj bele 14 év rossz kajalasat és 14 év alatt feljött zsírt te par hónap alatt akarod eltüntetni? Ez túl gyors lenne.

Talán ha tavaly szeptemberben eszedbe jutott volna,akkor sikerülhetrtt volna.

Most nyárra fogyhatsz rendesen de jó alakod leghamarabb jövő nyárra lesz..

2014. ápr. 29. 23:29
 7/17 anonim ***** válasza:
21%

ennyi idősen kivételesen értelmesnek és tudatosnak kellene lenned,hogy ez sikerüljön.

1.nincsen meg a hozzáértés.

2.számodra káros környezetben élsz,mert malaccá hizlaltak és nem támogatják a te egészséged és társasági megítélésed.

szóval siker itt akkor lehetne,ha megveszed a szüleidnek a paleolit étrend könyvet,ők felelősség teljesen elolvassák betartják és a szerint adnak neked enni és akkor lefogysz.

vagy ha maradnak ugyanilyen nemtörődömek,akkor adnak neked pénzt,te elmész egy személyi edzőhöz,akivel közlöd,ha törik ha szakad,te fitnesz modell testet akarsz,ő írni fog neked egy étrendet,és veled edz.

viszont akkor neked kell bevásárolnod,külön magadnak csinálni a kaját és ilyenek.

ezért írom,hogy 14 évesen ez nem fog összejönni,csak kivételes esetekben.

ezt a génes dolgot meg elfelejtheted,vagy írd a kiskegyedbe.

szénhidrát túladagolás a neve,nem örökölt gének.

2014. ápr. 30. 02:16
 8/17 Mi közöd Tőle ***** válasza:

14 év elrontott táplálkozását és mozgásszegény életmódját nem lehet 3-4 hónap alatt helyrehozni. Van rajtad egy 25 kiló felesleg kb. Ezt a súlyfelesleget én 8 hónap alatt adtam le. Nyilván nem én vagyok az etalon, de én elég barátságos feltételek mellett fogytam ennyit.

Mindenesetre azt tudom javasolni, hogy adj magadnak legalább ennyi időt, hogy leadd a felesleget. A kondi ha ésszel csinálod, akkor jó lehet. Egyél sok fehérjét, ZSÍRT (nem kidobni a tojás sárgáját, illetve egyél zsíros húst, tarját, oldalast, szalonnát...) Szénhidrátnak a sok zöldség és némi gyümölcs elég.

2014. ápr. 30. 09:43
 9/17 anonim ***** válasza:

Az én tanácsom, hogy a szülinapodon se egyél tortát. Ne bűnözz, ha tényleg ennyit akarsz ilyen rövid idő alatt fogyni, legyél kemény, ha már nekikezdesz. Hidd el, mindig van olyan, hogy "csak most az egyszer...". Először húsvét, aztán szülinap, aztán más alkalom. NE!

Ha tényleg változtatni akarsz, akkor 180 fokos fordulatot vegyél, ne lightosan tedd, hanem teljes mellszélességgel!

HAJRÁ kislány! Mindent bele! :)

2014. ápr. 30. 09:54
 10/17 anonim ***** válasza:

14 éves lányként el akarod veszteni a szüzességedet O_O

Elhagytad az egészségtelen kajákat, mozogsz is. Már csak várni kell a csodára. Ergo, ha így folytatod, elképzelhető a javulás.

Vagyis ergo talán vehetsz fel bikinit és beszaladhatsz a sok kiéhezett hapsihoz :-)

R-GO!

https://www.youtube.com/watch?v=PQdVxVMdd-E

2014. ápr. 30. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!