Mennyi ido alatt es hogyan lehet lefogyni 7 kg-t?
Figyelt kérdés
sajat tapasztalat is johet :)2014. ápr. 14. 19:22
1/5 anonim válasza:
A heti normális fogyási ütem 0,5-1 kilogramm átlagos testalkattal.
Ha ennél több az már nem háj hanem izom,amit nem kéne elveszteni.
Túlsúlyos emberek jóval többet is veszthetnek eleinte,de a kiló nem csak a háj hanem a víz,béltartalom vesztéségére is vonatkozik..
2/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen gyorsan tudod levágni a karod.
3/5 anonim válasza:
Nekem most kb ennyit kellene lefogynom, 6-7 kg és 5 hétre tervezem sporttal. Kicsit nehéz lesz mert nincs nagy túlsúlyom.
4/5 anonim válasza:
a lehető legegyszerűbb,de hatékony megoldás az egy enyhe kalória deficitbe rakott paleolit étrend.
és jah,heti 1-0.5 kiló szokott lemenni ha jól eltalálod,de ha valaki nagyon be van töltve szénhidráttal előfordul,hogy 3-4 hét is eltelik mire kimegy a testéből és csak utána fog megindulni lefele a súlya.
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat :) 2. valaszolo: hogy fogod csinalni? nekem is annyit kene es kivancsi vagyok...
2014. ápr. 15. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!