Miért fogyok? Mindenféle fogyókúrát kipróbáltam eredménytelenül, msot amitóa nem fogyózok, szinte csak csokti eszek napi 2 tábla és semmi. MÉGIS FOGYOK!
Azért van így, mert egy átlag ember napi Kcal szükséglete 1500-3000 között van. Ha ennél többet eszel hízol, ha kevesebbet akkor fogysz.
Két tábla csokiban (nem az óriás tábla milkára gondolunk remélem:) ) kb. 1000-1300 kcal van... Tehát kevesebb, mint a szükséges.
Csak egy gond van, hogy ez mind cukor és zsír. Nem adsz a szervezetednek elegendő fehérjét, ami az izmoknak kell. És mivel a szervezet először az izmot használja fel, ha az ember koplal, vagy helytelenül táplálkozik, ezért aztán a zsír maradni fog, ellenben el kezdesz gyengülni. Vitaminokat sem juttatsz be... Ha sokáig csinálod cukorbeteg is lehetsz, de ájuldozni és gyengülni tuti fogsz. Ez baromi egészségtelen...
Azért fogysz, mert a fogyókúránál a lényeg elsősorban az, hogy kicsivel kevesebb kalóriát vigyél be, mint amit a szervezeted naponta elfogyaszt. Ilyen egyszerű - csokiból képtelen vagy annyit enni, hogy a napi kalória fogyasztásodat fedezzed, ezért tudsz most fogyni!
Persze ettől ez még baromira egészségtelen, és hosszú távon előfordulhat hogy megbetegszel tőle.
Az előzőtől kérdezném, hogy ha valamiről fogalma sincs, akkor miért okoskodik?
Csokiból képtelenség bevinni annyi kalóriát amennyi szükséges? 100gramm milka csokiban közel 600 kcal van! Az óriás tábla milka 300 grammos, az 1800 kcal! Bárki meg tud enni ennyit akár fél óra alatt is, és ha egy 50 kilós lányról beszélünk, már túl is van a napi adagon! Én férfi vagyok, 90 kiló, sportolok, kifejezetten szálkás vagyok, de ha egy hétig megennék napi 2-3 tábla óriás milkát, úgy híznék 2 kilót, mint a pinty...
Akkor igaza volt egyik barátnőmnek, h szerinte akár csokival is lehet fogyózni. :D (Vmi olyat is mondott, h azért is lehet ezzel is, mert hozzászokik a szervezet ha azonos időnként kb azonos kcal-t fogyasztassz). Mondtam hogy na majd kipróbálom(kb 2 éve), de nem próbáltam ki.
Tök jó, pár napig lehet tényleg kipróbálom, de tovább nem.
Már úgyis unom a szendvicseket.
Így lehet enni édességet anélkül, hogy híznánk. :D
köszönöm a válaszokat!! :)
Igazatok lehet,de mást nem tudok megenni,undorom mindentől kivéve az édessségtől :(
Ne haragudjatok lányok, de az utolsónál a pont. A zsírraktáraid egyáltalán nem mobilizálódtak, amit meg csinálsz, annak köze nincs a diétához.
Ja, és a szervezet energiafelhasználása picit több tényezőtől függ, semmint hogy 3000 kcal felett hízol, alatta meg fogysz, vagy mit írtatok össze. (egy medikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!