A diéta szempontjából van jelentősége annak hogy ma eszek meg hét tábla csokit vagy a héten minden nap egyet?
Értem a kérdést és engem is érdekelne a válasz. Átlagban 7-ből 6 napon tudom rendesen tartani a diétám, és eredményes is..normálisan kajálok.
Viszont néha becsúszik egy-egy olyan nap, hogy összevissza eszek (mert mondjuk később kelek, nincs étvágyam, hajnalig fent vagyok stb stb), és lehet hogy nem is épp a legmegfelelőbbet. Pl tejszínes tészta, vagy pizza, süti ha hétvégén otthon van, akármi. Én is megyek majd esküvőre, nyilván nem fogom visszafogni magam..:D
Alapvetően nincs nagy feleslegem és amit terveztem már leadtam, de jó lenne tudni hogy kb tegyük fel heti 1 ilyen nap amikor nem teljesen tartod be a diétád (de próbálod azért), mit számít..
Szerintem inkább kéthetente vagy havonta fér bele a diétás étrendbe egy-egy ilyen nap.
Nálam is volt olyan az elején, hogy a napi édesség evést és nasizást lecsökkentettem heti 1 napra - tehát 6 napig tisztult a szervezetem, egyre jobban éreztem magam, aztán a 7. napon agyon terheltem és bumm, jött a hétfő, amikor kezdhettem elölről...
Úgy képzelem el, hogy ilyenkor az egy hét alatt elért eredményt (pl. -0,5 kg) pár kellemes félóráért feladom és kidobom a kukába - nem éri meg.
Szóval most próbálom tartani a havi egy bűnözést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!