Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A diéta szempontjából van...

A diéta szempontjából van jelentősége annak hogy ma eszek meg hét tábla csokit vagy a héten minden nap egyet?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem elosztva jobb, mint egyszerre.
2011. ápr. 5. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
inkább elosztva
2011. ápr. 5. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Elosztva, de diéta idején ne egyél hetente 7 tábla csokit :D:D 1 még akár belefér, de nem szabad az ilyet rendszeresíteni. (Mondjuk remélem csak a példa kedvéért írtad, nem eszel ennyit.)
2011. ápr. 5. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:
csak arra vagyok kíváncsi hogyha az ember általába nem zabál és egy különleges napon pl esküvő vagy karácsony vagy bármi hihetetlenül sokat eszik, az ugyan olyan e mintha az elmult egy hétben végig sokat evett volna vagy kevésbé "hasznosul" egy nagy zabálás mint sok kicsi de sokat evés
2011. ápr. 5. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Értem a kérdést és engem is érdekelne a válasz. Átlagban 7-ből 6 napon tudom rendesen tartani a diétám, és eredményes is..normálisan kajálok.

Viszont néha becsúszik egy-egy olyan nap, hogy összevissza eszek (mert mondjuk később kelek, nincs étvágyam, hajnalig fent vagyok stb stb), és lehet hogy nem is épp a legmegfelelőbbet. Pl tejszínes tészta, vagy pizza, süti ha hétvégén otthon van, akármi. Én is megyek majd esküvőre, nyilván nem fogom visszafogni magam..:D

Alapvetően nincs nagy feleslegem és amit terveztem már leadtam, de jó lenne tudni hogy kb tegyük fel heti 1 ilyen nap amikor nem teljesen tartod be a diétád (de próbálod azért), mit számít..

2011. ápr. 5. 23:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább kéthetente vagy havonta fér bele a diétás étrendbe egy-egy ilyen nap.

Nálam is volt olyan az elején, hogy a napi édesség evést és nasizást lecsökkentettem heti 1 napra - tehát 6 napig tisztult a szervezetem, egyre jobban éreztem magam, aztán a 7. napon agyon terheltem és bumm, jött a hétfő, amikor kezdhettem elölről...

Úgy képzelem el, hogy ilyenkor az egy hét alatt elért eredményt (pl. -0,5 kg) pár kellemes félóráért feladom és kidobom a kukába - nem éri meg.

Szóval most próbálom tartani a havi egy bűnözést:)

2011. ápr. 6. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:
mivel a szervezet nem tárolja el az ételt hogy amdj akkor hasznosítsa az energiát amikor szükség van rá, nem szabad egyszerre zabálni mert ha nem égeted el zsírrá alakul... és kb ugyanott vagy ahol elkezdted.
2011. ápr. 19. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!