Milyen módszerrel fogyhatok le gyorsan 10 kilót? 170 cm/54 kg
170centihez 52-54 kilo vagyok,és HIZNI probálok...
26os nadrág lecsuszik rola...normális vagy???
nézz már tükörbe....
22/L
11:31
12:20
nem értem miért kell ilyen válaszokat írni:S
Normális válaszokat vártam,amiket az emberek legtöbbjétől meg is kaptam,de tőletek csak ilyen idióta lenéző válaszokat kapok.Ha nem tetszik a kérdés minek írtok ide?
A többieknek köszönöm.
Te undoríró, hájas, dagadt tehén. Ha egy termék reklámjában megátlak, eszembe sem fog jutni, hogy megvegyem.
Komolyra véve, hízz legalább 1 kilót, és menj modellnek, örülni fognak neked.
na pöff..:S
miért kell ilyen "állat" módon választ írni...Normáális válaszokat vártam de te...-.-
megint én.
bocsi. rosszul fejeztem ki, mennyire hülyeség a fogyásra való vágyad.
Az viszont őszinte volt, hízz 1-2 kilót izommal és tényleg jó lesz.
Akkor most igyekszem kellőképp cizellált medikus lenni, és nem küldelek el a jó büdös p*csába.
Ember, te beteg vagy. Anorexiás, kórosan alultáplált vagy. Felfogod egyáltalán ezt?
Szerintem fogynod nem kell, annál inkább izmosodni, ha már nem vagy megelégedve a testeddel. A 10 kiló az nagyon sok, meg se próbáld ,mert még egészségügyi problémáid is lehetnek.
Ahol fölösleget látsz próbálj oda edzeni.
Mondjuk ha leírod a Mell-Derék-Csípő méreteid is, akkor talán világosabb lenne, hogy miért akarsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!