Így el lehet készíteni a csirkét?
Figyelt kérdés
olivaolajjal és néhány fűszerrel bepácolom, elkezdem sütni, kb 4-5 percig, majd felöntöm vízzel, és párolom még kb 20 percet. a víz nem mossa le róla a fűszereket?2014. ápr. 13. 13:35
1/2 narancs-virág válasza:
Elöször is kend be füszerekkel, de olajat ne tegyél rá elöre.
A serpenyöben (vagy amiben sütöd) 1 evökanál olajon süsd át, utána takard le és kis lángod süsd tovább, amíg megpuhul. Víz nem kell hozzá, a csirke enged annyi levet, hogy nem ég le.
2/2 anonim válasza:
Nekem így semmi értelme nem lenne. Vagy sütöd vagy főzöd..A kettő együtt csak akkor megy, ha előbb a csirkéből főzöl csirkehúslevest. Majd a félig főt csirkéket kiveszed, utána vagy kirántod vagy megsütöd. De fordítva semmi értelme, mert a fűszer leázik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!