Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Brutál lassan fogyok. Mitöl...

Brutál lassan fogyok. Mitöl lehet? (már 2 hete fogyizom, és csupán 2,5 kg-t fogytam, pedig betartom a diétát!

Figyelt kérdés
164cm és 64 kg vagyok most...eddig 66,5 vtam.megiszom 3 l ásványvizet egy nap lehet ez a baj.célom a 48 kg,orvosnál vtam nincsen e.ügyi bajom...mozgok,heti 3x1 órát(fél óra kocogás,fél óra aerobic,nem mis másolok rendesen csinálom)előre is köszönöm...
2014. ápr. 10. 10:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
a linkelt képen lévő csaj alkatánál kevesebbel is beérem én :D
2014. ápr. 10. 23:45
 22/25 anonim ***** válasza:

Az önsanyargatásnak semmi értelme, csak leépíted azt a kevés izmot is, pedig az égeti a kalóriát, minél izmosabb vagy annál többet égetsz el adott idő alatt. Amúgy nem kell aggódnod, az izomépítés még fiatal férfiaknak (akiknek egekben a tesztoszteron szint) is hosszú idő. Nem leszel túl izmos, attól nem kell tartanod.

Itt elég sok hasznos info van:

[link]

2014. ápr. 10. 23:51
 23/25 A kérdező kommentje:
köszi mindent elolvasgatok.nem sanyargatom magamat,max annyival h nem eszem sütiket pedig imádom
2014. ápr. 11. 00:01
 24/25 Andizsuzsi ***** válasza:

Nem bántani akarlak, tényleg, de:

egyrészt a narancsbőröd így nem fog eltűnni. Leszel 48 kg, és ugyan olyan narancsbőrös, mint most. A narancsbőr ugyanis zsír, te pedig kizárt, hogy zsírból fogysz (egyébként az általad felsorolt rokonok és ismerősök sem, ilyen tempóval).

A másik, hogy a paleolitot sem jól csinálod, valószínűleg. Egy jó paleós diétával sem lehet ilyen ütemben fogyni, a paleo egyik alapvető eleme a megfelelő mennyiségű zsír bevitele.

Szóval figyelj oda, hogy megfelelő mennyiségű izommunkát végezz, a paleónak olvass utána, és ne akarj ennél gyorsabban fogyni, sőt. Nézz körül nyáron az utcán, és látni fogod, hány csontsovány rövidnadrágos lánynak van határozottan narancsbőrös combja. Ha te nem akarsz közéjük tartozni, akkor fogadd meg a többiek tanácsát.

2014. ápr. 11. 11:09
 25/25 A kérdező kommentje:
:)okés
2014. ápr. 11. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!