Brutál lassan fogyok. Mitöl lehet? (már 2 hete fogyizom, és csupán 2,5 kg-t fogytam, pedig betartom a diétát!
2 het alatt 2,5 kg..... az elejen ez normalis nem tul keves nem sok.. a viz megy le elobb es mivel tornazol is ezert teljesen jo.. 1het kb 1 kg a normalis fogyas..
Napi 5x kell enni 3 orankent minimum 2 L vizet 3L folyadek tokeletes. ez nem lassu fogyas ez NORMAL FOGYAS!!!!!!!!
teljesel jol csinalod ne aggodj. heti -1 kg a normalis...
Nemtudom hova akarsz fogyni de mindegy ahogy neked jól esik.
Szerintem ez a heti 1 kiló fogyás teljesen rendben van ne érezd hogy lassú, ez a normális, fogyás nem csak a diétáról szól, nagyon nem is kellene diétáznod, inkább sportolnod kéne, ha sportolsz is akkor erősödsz és ezért tűnik lassúnak mert izmot is szedsz fel vele, de lényeg a kinézet és centikben mérd magad mert az a fontos. Lehet hogy izomból fogysz ezt így nehéz de minden esetre figyelj oda a mozgásra is.
Ez egyáltalán nem lassú :) És két hét az még semmi. Hónapok kellenek, hogy elérd az eredményt. Bár nekem a 48 kg nagyon kevésnek tűnik.
Azért is tűnhet lassúnak és nem olyan látványos, mert nem 120 kg-ról kell lefogynod, nincs rajtad olyan nagyon hatalmas felesleg.
Kitartás, a 2 hét tényleg még csak a kezdet. Sok időt adj magadnak, mert az egészséges fogyáshoz idő kell.
Ha 2,5 kg az zsír, bár azért esélyes, hogy víz is. Akkor 9kcal*2500gramm=22 500 kcal égettél el két hét alatt.
22 500/14 nap = 1607 kcal. Ez amit átlag te naponta elégettél elvileg (ha igaz amit mondasz), sok embernek a teljes napi kalóriabevitele. Csak szólok.
Amúgy ha a narancsbőrrel akarsz harcolni és jól kinézni, akkor hagyd az aerobic-ot meg ilyen hülyítéseket. Csinálj saját súlyos és súlyzós gyakorlatokat, ezektől nem leszel "túl izmos" viszont szép formád lesz és a narancsbőr is csökken, csak megsúgom.
Vegyél példát róla:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5559..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!