Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Brutál lassan fogyok. Mitöl...

Brutál lassan fogyok. Mitöl lehet? (már 2 hete fogyizom, és csupán 2,5 kg-t fogytam, pedig betartom a diétát!

Figyelt kérdés
164cm és 64 kg vagyok most...eddig 66,5 vtam.megiszom 3 l ásványvizet egy nap lehet ez a baj.célom a 48 kg,orvosnál vtam nincsen e.ügyi bajom...mozgok,heti 3x1 órát(fél óra kocogás,fél óra aerobic,nem mis másolok rendesen csinálom)előre is köszönöm...
2014. ápr. 10. 10:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

2 het alatt 2,5 kg..... az elejen ez normalis nem tul keves nem sok.. a viz megy le elobb es mivel tornazol is ezert teljesen jo.. 1het kb 1 kg a normalis fogyas..

Napi 5x kell enni 3 orankent minimum 2 L vizet 3L folyadek tokeletes. ez nem lassu fogyas ez NORMAL FOGYAS!!!!!!!!

teljesel jol csinalod ne aggodj. heti -1 kg a normalis...

2014. ápr. 10. 11:43
 12/25 anonim ***** válasza:

Nemtudom hova akarsz fogyni de mindegy ahogy neked jól esik.

Szerintem ez a heti 1 kiló fogyás teljesen rendben van ne érezd hogy lassú, ez a normális, fogyás nem csak a diétáról szól, nagyon nem is kellene diétáznod, inkább sportolnod kéne, ha sportolsz is akkor erősödsz és ezért tűnik lassúnak mert izmot is szedsz fel vele, de lényeg a kinézet és centikben mérd magad mert az a fontos. Lehet hogy izomból fogysz ezt így nehéz de minden esetre figyelj oda a mozgásra is.

2014. ápr. 10. 12:00
 13/25 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem lassú :) És két hét az még semmi. Hónapok kellenek, hogy elérd az eredményt. Bár nekem a 48 kg nagyon kevésnek tűnik.

Azért is tűnhet lassúnak és nem olyan látványos, mert nem 120 kg-ról kell lefogynod, nincs rajtad olyan nagyon hatalmas felesleg.

Kitartás, a 2 hét tényleg még csak a kezdet. Sok időt adj magadnak, mert az egészséges fogyáshoz idő kell.

2014. ápr. 10. 12:09
 14/25 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a normál válaszokat :)nem "menőzni akartam ezzel,hisz nem sok...vki ezzel a diétával heti 3 kg t adott le.a másik ismerősöm meg még többet...és nem nem tűnik normálnak a súlyom,sem szerintem sem a környezetem szerint.voltam már 48kg nem látszott ki a bordám,csinos voltam.most meg úszógumim van,és narancsböröm dögivel...Biztos annyira normális az a 64kg ennek fényében is???????nos tényleg köszi a kedves és értelmes válaszokat,de van sok igencsak rosszmájú is!egyébáiránt semmilyen koplalás ill. sztárdiéta nincs a háttérben,hanem paleolit étkezés.Nagyon rosszul esik h egy ilyen kérdésbe azt látják bele h itt verem a nyálam...meg h dicsekszek(jelzem,nincs mire mert pöttyedt és hájas vagyok)...sztem ez a rosszindulat magasiskolája!!!
2014. ápr. 10. 22:39
 15/25 anonim ***** válasza:

Ha 2,5 kg az zsír, bár azért esélyes, hogy víz is. Akkor 9kcal*2500gramm=22 500 kcal égettél el két hét alatt.

22 500/14 nap = 1607 kcal. Ez amit átlag te naponta elégettél elvileg (ha igaz amit mondasz), sok embernek a teljes napi kalóriabevitele. Csak szólok.

2014. ápr. 10. 23:23
 16/25 A kérdező kommentje:
nem tudom h víz e v zsír ami lement...nem szoktam hazudni de hát már a kérdés kiirást is bánom...
2014. ápr. 10. 23:31
 17/25 anonim ***** válasza:
nem mondtam, hogy hazudsz, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ez nem kevés
2014. ápr. 10. 23:34
 18/25 anonim ***** válasza:

Amúgy ha a narancsbőrrel akarsz harcolni és jól kinézni, akkor hagyd az aerobic-ot meg ilyen hülyítéseket. Csinálj saját súlyos és súlyzós gyakorlatokat, ezektől nem leszel "túl izmos" viszont szép formád lesz és a narancsbőr is csökken, csak megsúgom.

Vegyél példát róla:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5559..

2014. ápr. 10. 23:37
 19/25 A kérdező kommentje:
okés köszönöm a tanácsokat,lehet én vagyok türelmetlen...A LINKET KÖSZI megnézem és lehet beszerzek pár súlyzot is :)
2014. ápr. 10. 23:42
 20/25 A kérdező kommentje:
azért gondolom kevésnek mert sogornöm heti 5 kg ot fogyott(igaz,nem ezzel,hanem bécsi diétával)ill.az anyosom is fogyozott ö is 3kg t adott le ezzel(csak én nem bírtam a bécsi diétát)
2014. ápr. 10. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!