Ha ezt a diétát szigorúan betartom, de nem sportolok semmit akkor is fogyhatok? LINK
Tudom, hogy butaság, de két hét alatt híztam hat kilót és ezt mindenképp le akarom adni. És ne szóljatok meg légy szíves, hogy mozogjak.
Hát ez úgy szar, ahogy van. Amit eszel az fehérje és zöldség. Ez nagyon jó, de... ez az adag semmi. Még egy nem sportoló, nem fogyni vágyó embernek is több fehérjére van szüksége, mint ez.
Hacsak a nagy szelet hús nem fél kg csirkemellet takar...
És ja, izmot fogsz leadni, és elég rosszul fogsz kinézni. Bár ennyi kajával ha akarnál se tudnál sportolni.
1. felejtsd el a reggeli zsömlét.
2. sokkal többet egyél, több tojást, több húst de NE a fehérje legyen a lényeg, egyél a húshoz zsírt.
Nem mindenki bírja a sok fehérjét, van akit fáradékonnyá tesz, elbír vele a vesénk de fölösleges és drága. Ha keveset eszel belőle, akkor hiába fehérje akkor is koplalás lesz, ha sokat az meg nem biztos, hogy jól fog esni...
Enni kell hozzá zsírt, hogy legyen értelmes mennyiségű kalória beviteled, illetve sok zöldséget (pl. leveles zöldségeket - spenót, sóska, saláta.. de retek, káposzta, répa stb. minden mehet, hidd el jól fognak esni).
2 hét alatt 6 kilót hormonzavar miatt híztál, baromi gyorsan felejtsd el a búzát és a tejtermékeket, és minden hasonló mérgező hulladék kaját, mert tönkre fogsz menni miattuk.
Köszönom a válaszokat.
Azért hiztam ennyit, mert előtte koplaltam, ès az utobbi két hétben zabáltam. Februártól több időm lesz, és teljesen életformát váltok. Rengeteg sport és egészséges mennyiségű és összetételű étel. Tudom, hogy elrontottam, de most rossz paszban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!