Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen csoda létezik? Szerintetek?

Ilyen csoda létezik? Szerintetek?

Figyelt kérdés

167 cm vagyok, 65 kg, 20 éves. Rajtam sajnos ez meglehetősen látszik, mások szerint is. Olyan löttyedt és hájas a hasam , fenekem, combom ami fent elég vastag meg oldal nézetből.

Szerintetek, ha becsületesen fogyókúrázom, pontosabban életmódot váltok és egészségesen étkezem ezentúl, valamint sokat tornázok és futok esténként akkor elérhető olyan alakom legyen mint sok modellnek. Annyira szép, úgy irigylem. Sokakat látok, akik nem magasak, de szép hosszúnak tűnő combjuk van, pedig nem az, csak olyan feszes, meg a popsi.

Pl Hargitai Bea, Zimány Linda

Lehet valaha olyan alakom? Ne gúnyoljatok ki kérlek, nekem komoly szándékom. Évek óta arra vágyom, hogy egy farmer minit felvehessek, ahhoz ilyen alak kell, úgy akarom. lehetséges?

2009. dec. 19. 10:29
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszi. Nem szeretem túlzottan a rizst, de akkor neki esem. Valahol azt hallottam, hogy nem ajánlott diéta alatt, akkor ez is egy baromság, csodálkoztam is.

Még mindig jobb, mint kenyeret enni.

2009. dec. 20. 20:00
 22/24 anonim válasza:

Szia! Hasonló méretű vagyok. A löttyedtség ellen a rendszeres mozgás, a legjobb + kicsit visszafogott táplálkozás és beindul a "csoda"

Én nem eszem tésztát, rizst, kenyeret. A krumpliban jóval kevesebb szénhidrát van, mint a rizsben, főtt krumpli pörkölt mellé ideális, de csak kis adagot szabad enni. A savanyú káposzta is fogyós kaja, most éppen szezonja van. a szénhidrát mellett a zsírra is oda kell figyelni, a felvágottakban rengeteg lehet, jól meg kell nézni, mit vegyen meg az ember. (a drágább kajákban ált. több a hús, kevesebb a zsír)Saláta kis oliva olajjal, citromlével finom és fogyós.

Nálam beindult a fogyás, szép lassan, nem szabad gyorsan fogyni, mert az könnyen visszajöhet. Sok sikert! tavaszra szépek leszünk. Jöhet a miniszoknya!!!!!! (73-ról 68kg-nál tartok most, 167 cm, 7 hónapos baba anyukája)

2009. dec. 20. 23:30
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszi. Gratulálok a picihez :D

Köszönöm a tanácsokat. Megköszönném, ha leírnátok, hogy Ti pl milyen salátákat esztek, hogyan készítítek.

2009. dec. 21. 11:52
 24/24 A kérdező kommentje:

Na megcsináltam ma a töltött paprikát. Hú, jó laktatós. Korábban nem gyakran ettem.

Egész nap nem etem, mert suliban voltam, vizsgáztam. Megcsináltam, megettem 1-et, és tele vagyok, bár ettem még activia joghurtot is, mert jól esett.

Nagyon jó ötlet volt!

2009. dec. 21. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!