Ilyen csoda létezik? Szerintetek?
167 cm vagyok, 65 kg, 20 éves. Rajtam sajnos ez meglehetősen látszik, mások szerint is. Olyan löttyedt és hájas a hasam , fenekem, combom ami fent elég vastag meg oldal nézetből.
Szerintetek, ha becsületesen fogyókúrázom, pontosabban életmódot váltok és egészségesen étkezem ezentúl, valamint sokat tornázok és futok esténként akkor elérhető olyan alakom legyen mint sok modellnek. Annyira szép, úgy irigylem. Sokakat látok, akik nem magasak, de szép hosszúnak tűnő combjuk van, pedig nem az, csak olyan feszes, meg a popsi.
Pl Hargitai Bea, Zimány Linda
Lehet valaha olyan alakom? Ne gúnyoljatok ki kérlek, nekem komoly szándékom. Évek óta arra vágyom, hogy egy farmer minit felvehessek, ahhoz ilyen alak kell, úgy akarom. lehetséges?
A rendszeres testmozgástól lehet nagyon jó alakod, ez nem "csoda" :) /próbáld ki a hastáncot, lehet, hogy furán hangzik, de pl. comboknak jót tesz!/
...de az általad említett nőknek a plasztikai sebész faragta az alakjukat (mellesleg, nekem női szemmel egyik sem tetszik, nem is szeretnék rájuk hasonlítani)
Szóval persze, hogy lehet jó alakod, úgyhogy hajrá :)
Szia! Én nem nevetlek ki, amíg 62kilósra (160centisen!) hizlaltam magam (átok minden nagyi palacsintázójára!), én is sokat ábrándoztam a tökéletes alakról. És persze hogy ha így meg úgy néznék ki, milyen csinin fel tudnék öltözni...
Évekig nem tudtam 60kiló alá menni, most végre sikerült,DE. Sajnos én már 25éves vagyok, túl sokáig "gyűjtögettem" a hájat, nem mozogtam eleget, és most bizony nem olyan szép feszes a bőröm, mint szeretném. Te még időben vagy, és pont azért írom le az én esetemet, hogy még MOST kezdd el! Sok-sok mozgással, szigorú étrenddel sikerülhet az, ami esetleg évek múlva nem. Én nagyon drukkolok Neked!
Köszi. Nem rájuk akarok hasonlítani. Jesszus, nekem szép arcom van, nem olyan, hogy leszedem a sminket és az emberek sírva fakadnak.
Tudod, hogy értem. Hájas vagyok 15 kg-ot kell fogynom, megteszem, menni fog. Úgy értettem, hogy hájas löttyed fenékből lehet olyan szexi popsit csinálni még és szép combokat?
Köszönöm a választ, feldobtál. nem reménytelen. :D
a fogyás 3 dolgon múlik. először is a táplálkozás, ez a legfontosabb. ha ez nem megfelelő sportolhatsz bármennyit, hájas maradsz. Illetve ez az a rész, amit nagyon nehéz maximálisan precízen csinálni, mert ahhoz óramű pontossággal kell megenni, a grammra kimért mennyiségeket. És akkor tökéletes.
A másik a megfelelő sport (aerob)
a harmadik dolog meg a pihenés. napi 8 óra. Ha ezek megvannak, akkor nincs olyan hogy "csoda", mert működnek a dolgok.
Szia!
Ha gondolod, gyere te is az nlcafé fórumra, van egy topik, sorstársakkal, most indult.
Csináljuk együtt! :)
21/L
Én is hasonló adatokkal rendelkezem, a súlyom mondjuk a 70hez van közelebb, de nem nézek ki annyira löttyedtnek. Találok magamra ruhákat, és szoknyában is simán meg tudok jelenni. Biztos, hogy tényleg olyan vészes a helyzet, mint ahogy leírod? Én a trambulint javaslom, én is azt használom. Ízületkímélő, élvezetes, és jó hasra, lábra sőt még hasra is. Napi 20 percet ugrálsz rajta, vagy torna előtt 10et bemelegítésnek és meg lesz az eredménye. Igyekszek naponta tv előtt min. 30 percet tornázni, ezen kívül a fehér kenyeret elhagytam, helyette vagy puffasztott rizst vagy barna kenyeret eszek. Cukor helyett használj édesítőt, csoki helyett vagy túró rudit vagy cerbonát egyél. Nekem ezek az apró változtatások sokat segítettek.
Ezen kívül igyál sok bubimentes ásványvizet (vagy csapvizet), zöld teát csak citrommal, és naponta legalább egy gyümölcsöt. Sok sikert!
Soha nem leszel olyan. Tudod miért nem? Mert ők sem olyanok. Photoshop az egész. Láttam retusálatlan képet róluk. Hát jobb csajokat lehet látni az utcán.
Nem azért tartanak ott, mert szépek, hanem mert felszopták magukat.
szerintem aerobikozz!!emelett bármit ehetsz,amihez kedved van
nem reklám,de jó ha tudod:
Aerobik edzés,Kapuvár,minden héten Kedd,csütörtök,péntek-este,fél héttől fél nyolcig!Januártól újra indul,most a karácsonyi időszakban nincs..szóval legközelebb aerobik 2010 januárjában:D^^ Várunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!