Mennyire jó a fogyókúrám?
Először is azzal kezdeném, hogy kb 6-7 kg-t szeretnék fogyni. AZ éhezős fogyókúrákat nem bírom, és úgy gondolom, hogy nem is az kell a szervezetemnek.
Minél több mozgást próbálok belevinni a napirendembe, sokat sétálok, azon kívül heti 3x-4x1 órát szoktam valamilyen aerob mozgást végezni (futok/ellipszis, lejtőn felfelé gyaloglás, bicikli)
Kajálásról: na ez az amivel gondban vagyok. Ugyanis elég gyakran eszem kenyeret(teljes kiőrlésűt vagy barna magvasat) Kb. minden másnap eszek vagy csokit vagy joghurtot, vagy valamilyen sütit. Nagyon nehéz lemondanom ezekről. Ritkán, de szoktam tésztát is. Egyébként próbálok odafigyelni, és gyakran eszem salátát, zöldségeket, valamilyen hússal, általában csirkemellel, vagy combbal, de sokszor virslivel. üdtőt kb heti 1x iszom. Gyümölcsöt majdnem minden nap eszek valamennyit.Tudom, hogy van benne hiba, de szerintetek összevetve jó?
Ez csak egy példa volt!
Arra akartam utalni hogy a szervezet érzékenyen reagál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!