Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire jó a fogyókúrám?

Mennyire jó a fogyókúrám?

Figyelt kérdés

Először is azzal kezdeném, hogy kb 6-7 kg-t szeretnék fogyni. AZ éhezős fogyókúrákat nem bírom, és úgy gondolom, hogy nem is az kell a szervezetemnek.

Minél több mozgást próbálok belevinni a napirendembe, sokat sétálok, azon kívül heti 3x-4x1 órát szoktam valamilyen aerob mozgást végezni (futok/ellipszis, lejtőn felfelé gyaloglás, bicikli)

Kajálásról: na ez az amivel gondban vagyok. Ugyanis elég gyakran eszem kenyeret(teljes kiőrlésűt vagy barna magvasat) Kb. minden másnap eszek vagy csokit vagy joghurtot, vagy valamilyen sütit. Nagyon nehéz lemondanom ezekről. Ritkán, de szoktam tésztát is. Egyébként próbálok odafigyelni, és gyakran eszem salátát, zöldségeket, valamilyen hússal, általában csirkemellel, vagy combbal, de sokszor virslivel. üdtőt kb heti 1x iszom. Gyümölcsöt majdnem minden nap eszek valamennyit.Tudom, hogy van benne hiba, de szerintetek összevetve jó?

2014. márc. 31. 18:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Miiiii???? hol írtam én, hogy napi 4liter kólát iszok??? azt írtam, hogy heti 1x iszok üdítőt, egyébként akkor sem kólát, hanem vmi sió vagy hasonló gyümölcslevet, ami 1 literes. HETI 1x...
2014. ápr. 1. 21:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez csak egy példa volt!

Arra akartam utalni hogy a szervezet érzékenyen reagál!

2014. ápr. 1. 22:04
 13/13 A kérdező kommentje:
jah jó, bocsi. amúgy azért fokozatosan hagyom el a dolgokat. pl édességet nem minden nap eszem már, hanem ugye kb. minden másnap..tudom ez sem jó, de persze a mennyiség sem ugyanaz...kenyeret sokkal ritkábban eszem, a krumplit lecseréltem salátára...nem akarok hipp-hopp átállni, szerintem az sem lenne jó. meg nem is tudnék, sajnos a megszokás nagy úr. ehhez is óriási akarat kell néha, hogy betartsam.
2014. ápr. 1. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!