A kekszek tönkretehetik a fogyókúrám?
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon égett a gyomrom, de tényleg, nem tudtam elaludni se, ezért ettem háztartási kekszet. Amúgy egész nap tartottam a kúrát, meg 1 órát mozogtam is.2014. márc. 20. 06:20
2/7 anonim válasza:
egyáltalán mit eszel "fogyókúra" alatt, hogy ég a gyomrod?
3/7 anonim válasza:
Ha egyszer kivételesen kekszezel, akkor attól nem lesz bajod, de a keksz lisztböl és zsírból áll, tehát nem fogyókúrás.
Ellenben ha a diétádtól ég a gyomrod, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
4/7 anonim válasza:
Mennyitől?
Ha megettél 1-2 kekszet, mert úgy jobban érezted magad, semmi bajod nem lesz. Persze más eset, ha megettél egy fél vagy egy zacskóval :)
5/7 anonim válasza:
Gonodlom a kérdező a "6 után nem eszem" hülyeséget követi, miközben akár 11-ig is fent van. Aztán csodálkozik, ha évesen fekszik le.
6/7 anonim válasza:
Igen. A háztartási keksz az egyik legsz*rabb dolog, amit ehetsz fogyókúra idején.
7/7 A kérdező kommentje:
Eszek hat után, de mindkét nap paradicsomot ettem, és sem értem, eddig semmi bajom nem volt tőle.
2014. márc. 20. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!