Miért szegem meg a fogyókúrám? Miért nem megy? Elegem
van.
Figyelt kérdés
Szörnyen utálom magam, de nem megy. NEM TUDOM BETARTANI. Mit tegyek??????????????????? :'((((((((((
2014. febr. 6. 15:02
1/10 anonim válasza:
Igyal zold vagy barmilyen teat keseruen, az csillapitja az ehseget.
2014. febr. 6. 15:13
2/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok éhes, csak rámjön egy roham, és zabálok :((
2014. febr. 6. 15:17
3/10 VWXYZZS válasza:
Azért mert egy falánk kis malacka vagy. Most mit mondjunk? Senki nem tudja helyetted betartani. Ha nincs akaraterőd mi tehetetlenek vagyunk.
Amúgy meg valószínűleg valami idióta Nők Lapja diétát csinálsz. Ezért nem tudod betartani...
2014. febr. 6. 17:37
4/10 anonim válasza:
VWXYZZS koma jól nyomod :D Így is kell :D
2014. febr. 6. 18:04
5/10 anonim válasza:
Milyen módon fogyókúrázol? Valami konkrét diétát követve?
Azokkal csak az a baj, hogy általában éhezéssel járnak. Ha éhes vagy, sokkal könnyebben "beadod a derekad" és nekiállsz zabálni.
Ha gondolod írj, és segítek az étrendben, stb. vagy ha csak támogatás kell. :)
2014. febr. 6. 18:37
6/10 anonim válasza:
Mert nem akarsz igazán lefogyni. Ez olyan hogy vagy átkattan az agyad vagy nem. Kell az utolsó csepp, és utána nem fog érdekelni a kaja. Ez tényleg így van. Én így fogytam le, előtte hiába próbáltam.
Eloszor is szedd ossze magad!Te sem gondolod komolyan ,az onutalatodat.Ilyent nem lehet mondani .Nem oltel ember ,vagy?Valoszinu ,most kezdtel "fogyozni",es nem vagy tisztaban az alapokkal,vagy ehezteted magad es a nap vegen mar nem birod .ehezes helyett.huzamosabb idore kene megvaltoztatnod az etkezesed .Ez utan mar nem hianyoznanak a szemet kajak.En is voltam igy.Ezen at kell ragnod magad,nincs mese.1-2 het normalis taplalkozas utan, menni fog.Ez azt jelenti:No tej,no cukor,feldolgozott elelmiszer.Csak ne feledd,NEHA ehetsz ,amit szeretnel,ez lenne az eletmodvaltas.Sportolj sokat ,tereld el a figyelmedet a kajalasrol es csak akkor egyel ,ha ehes vagy kb. 2 tenyernyi (ujjak) mennyiseget.Majd igyal 2 pohar vizet.Irj ,ha meg segitsegre van szukseged!
2014. febr. 7. 08:50
9/10 anonim válasza:
Ne legyen otthon kaja. Problem solved.
2014. febr. 28. 20:36
10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is az ételre vagy éhes.... Szeretetre? Bűntudat nélküli evésekre?
Ha, nagy levegőket és légző gyakorlatokat végzel, nyugodtabb leszel és kevésbé stresszesen már ritka ha ilyen nagy zabákat csinál a nyugodt ember. Tény, hogy sokszor csak a stressz miatt eszik az ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!