Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a nap már helyrehozhatatlan?

Ez a nap már helyrehozhatatlan?

Figyelt kérdés

Szombat a 'lazább napom', olyankor ehetek kevés édességet, péksütit stb. de normálisan.

Tízóraira ettem egy kakaós csigát. (Fél 8-kor keltem.)

Ebédre ettem egy szeletelt toast kenyeret egy főtt tojással.

Most viszont eléggé bezabáltam édességekből. Megettem 1,5 sor csokit és 3 db sütit ('sportszelet' a neve).

Ha vacsira ma már csak mondjuk 2 pufirizst eszek zöldséggel és csirkemell sonkával akkor még helyrehozhatom ezt a napot, vagy már mindegy?

2014. márc. 29. 14:09
 1/6 anonim válasza:
Szerintem helyrehozhatod.
2014. márc. 29. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Mit értesz helyrehozás alatt? Amit megettél, azt már megetted az ellen nem tudsz mit tenni. A sok cukorral valószínűleg eléggé túlpörgetted hasnyálmirigyedet, miközben a felvett hasznos tápanyag aránya gyakorlatilag nulla.

Mindezek alapján én nem is a mai napod miatt aggódok, hanem inkább amiatt, hogy akkor mégis miket ehetsz hét közben? Ha szombat a laza nap, amikor "ehetsz" ilyen dolgokat, akkor máskor miket eszel? Könyörgöm, ne sanyargasd magad hétköznap koplalással csak azért, hogy aztán szombaton beküldhesd a szervezetedbe a teljes süteményestálat!

Vacsira egyél valami zöldséget, gyümölcsöt, legalább arra adj esélyt a testednek hogy eltakaríthassa az a felesleges szennyezést, amivel eddig megterhelted.

2014. márc. 29. 16:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Na jó azóta ettem még gyümölcsöt, meg még 2 sütit :$$

Utolsó, eléggé jól ráéreztél.. Tényleg sokszor van, hogy hétköznap alig eszek (500-700 kcal), és szombaton pedig megeszem a fél sütis tálat :DD De amúgy így is fogyok, elég sokat..

2014. márc. 29. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Idióta. Persze hogy fogysz, ha éhezteted a szervezetedet. De ez nem egészséges, ezzel csak magadat teszed tönkre! Nem a felesleges zsírt bontod, hanem az izmokat, csontokat és fehérjéket, miközben megfosztod magad a létfontosságú enzimektől, vitaminoktól és energiától. Persze, hogy a tested nem tud így működni! Természetes, hogy erre leépüléssel reagál. És falásrohamokkal, ha valamikor véletlenül lehetősége nyílik pótolni a működéshez elengedhetetlenül szükséges energiát.

Nem jó. Nem működik. Veszélyes. És káros. Nem megoldás.

Ne a tested ellen dolgozz, hanem enged hogy természetesen működjön úgy ahogyan működnie kell. Ha megfelelően táplálod, akkor jól fog működni, nem falod fel helyből a teljes hűtőszekrényt, jobban érzed magad, és meglepő módon még így is fogyni fogsz! Ezen kívül megspórolhatsz olyan problémákat is mint cukorbetegség, alacsony anyagcsere, emésztőrendszeri betegségek, depresszió, menopauza és a többit ami az ilyen alacsony kalóriatartalmú diéták elkerülhetetlen velejárója.

2014. márc. 29. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó hagyd rá, ez a természetes szelekció, a Darwini kiválasztódás.Majd csak kipusztulnak
2014. márc. 29. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem megy. A Hardy-Weinberg egyensúly miatt a recesszív allélek kis gyakorisággal is hihetetlen hosszú ideig fennmaradnak a populációban.

És fertőznek. :)

2014. márc. 30. 10:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!