Nagyon fontos . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok 13 éves lány vagyok,eléggé kövér.98 kiló vagyok.Hétfőn tesi órán 12 perces futás lessz nekem mert ma nem tjdtam lefutni .. Igazábol bukasra allom tesibol es javitani szerentek.. 26 kor az otos lanyoknak..En meg 20at se tudtam lefutni (20 kor kettes):(( Hatalmas az a ter.. Mindig csak 14-15 kort birok/tudok lefutni..Mit tegyek hogy hetfore le tudjak futni legalabb 23 kort? Nagyon nagy a hatso udvar ahol futni kell . :(((2014. márc. 28. 14:08
1/3 anonim válasza:
Hétfőig sajnos már semmit nem tudsz tenni, ebbe törődj bele. Menj el az orvoshoz, és írass vele egy papírt, mert ekkora súlyfelesleggel nem szabadna ennyit futnod! Rámegy a térded, bokád, minden. Szóval írass egy papírt, hogy egészségügyi okokból nem futsz, nálunk is volt csak ő aszthma miatt nem mehetett. Aztán kezdj neki a dolognak, egészéséges táplálkozás és sport, de ne hétfő legyen a cél hanem az, hogy jövő ilyenkor mindenkit lealázz és vagy 30 kört fuss! :) Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Ekkora súllyal nem szabadna futni...okos a tesi tanár.
Háziorvossal vagy iskolaorvossal beszélj. Ha normális, akkor felmentést ad a futás alól, esetleg betesz gyógytesire.
3/3 anonim válasza:
Idióta tornatanár, ezért be is lehetne perelni! Beszélj a szüleiddel, osztályfőnökkel, igazgatóval, orvossal, bárkivel! Nincs joga ezt tenni veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!