Nagyon kell a segítség - hogy hízzak kb 1 kgot péntektől hétfőig? NAGYON FONTOS
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy most fájt a talpam és 3 hétig feküdtem, fogytam 5kgot. már a végén a lábam miatt kórházba kerültem, kiengedtek. azt mondták ha nem hízok a hétvége alatt legalább 1 kgot akkor megint benntartanak... segítsetek hogy legalább akkor mutasson a mérleg többet, nem kell tartósan... NAGYON FONTOS. köszönöm.2014. márc. 7. 16:19
1/7 anonim válasza:
Hát nekem fél nap alatt is sikerült ennyit híznom, pedig semmit sem csináltam, szóval...
Bár nekem is a fogyás lenne a bajom inkább.
Egyél rendesen, kis édességet is.
És izmosítsd magad (mondjuk azt ennyi idő alatt nem lehet).
Megjegyzem: egy normális orvos tisztában van vele, hogy egy hétvége alatt se hízni se fogyni nem lehet érdemben/tartósan, szóval szerintem kamu a kérdés, és direkt provokálsz itt a fogyókúra topicban!
2/7 anonim válasza:
Mondjuk hétfő reggel megiszol egy liter teát vagy vizet, amit szeretsz?
3/7 A kérdező kommentje:
örülnék ha kamu lenne de sajnos az egészségem a tét ilyennel nem viccelnék.
mivel nincs hízókúra témakör.....
2014. márc. 7. 17:30
4/7 anonim válasza:
mielőtt lemérnek zabáld tele magad meg igyál sokat, ragassz magadra ólom golyókat
5/7 anonim válasza:
Kedves 4:Most mondta hogy nem akar kamut....
6/7 anonim válasza:
Megiszol 1 liter vizet mielőtt meg mérnek és az pontosan +1 kilonak felel meg:)
7/7 A kérdező kommentje:
hát az jó lenne köszi :))
2014. márc. 9. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!