Hogyan tudnék hétfőig (az érettségiig) a derekamból 2-3 centit lefaragni?
Figyelt kérdés
Ma próbáltam fel az érettségizős gatyáimat,de a fenekemen és a derekamon nagyon feszülnek,félek,hogy emiatt nem tudok majd a tesztlapra koncentrálni. Valami gyors és hatékony megoldást szeretnék. Szerintetek a hullahopp karikázás segíthet?2010. ápr. 29. 10:04
1/13 anonim válasza:
ja meg ne egyél és fuss nkább az hatásosab
2/13 anonim válasza:
Nem csak hulahoppozni kell, sokat amúgy sem ér szerintem, max ha több óráig csinálod. Figyelj a kajára, hogy ne egyél semmilyen puffasztót és igyál sokat, pl. zöld teát mindennap. Járj el kicsit kocogni és biciklizni, persze ha van időd a tanulás mellett. Sok sikert amúgy az érettségihez!!! :))
3/13 anonim válasza:
Szia!:D
Én tavaly érettségiztem,szalagavatóra nagyon lefogytam,persze akkor még ott volt a varrónő...nálunk lehetett más nadrágba menni(lényeg az volt hogy fekete legyen,fehér ing és a szalag).Egyébként a leghatásosabb az érettségi maga volt számomra!:P
a hullahopp karikázás az segít szerintem sokat!
Egy jó tanács az érettségire ne aggódj,és egy csoki minden reggel!
4/13 A kérdező kommentje:
Hm, a zöld tea jó ötlet, főzök is egy kancsóval mindjárt. :-) Igen, ma is bicajjal megyek majd iskolába (esti tagozatra járok) viszont futni nem merek elmenni, mert olyan városkában lakunk, ahol utcánként jut 3-4 vadabbnál-vadabb kóbor kutya sajnos és senki nem foglalkozik velük. :-(
2010. ápr. 29. 10:22
5/13 anonim válasza:
Jó, akkor bicizz, vagy nem tom mekkora a házatok, á n volt h a házban futoztta zenére, de helyben is jó,...zenére :Dvagy ugrabugrálsz vmi hülyeséget, nem igzi táncot, hanem ami eszedbe jut., dinamikusan...nem tom h magyarázzam el :)
6/13 A kérdező kommentje:
És a szobabicaj segíthet? Mert az is van itthon csak nem annyira szeretem,mert uncsi,hogy nem haladok. :-) Hú,jó neked,hogy már túl vagy az érettségin,bár én is túl lennék már....
2010. ápr. 29. 10:30
7/13 anonim válasza:
Ne egyél, meg égesd el az összes cukrot a szervezetedből!
Érettségin majd szépen elájulsz, haza küldenek, nyárra felkészülhetsz újból. Sok "jó" ötlet.... kétezer forint egy kínaiban a fekete gatya...
8/13 anonim válasza:
Melyik tanárt kell meghódítanod? Nem elég a miniszoknya és a mély kivágású blúz?
9/13 anonim válasza:
Írásbelin nem lehet ,meghódítani senkit te :P
kül is ruhába nem fér bele annyira az a baja
10/13 anonim válasza:
inkább vegyél egy jó nacit a turiban...majd az érettségi után ráérsz fogyózni...addig is tanulás alatt ne zabálj nasikat meg ne vedeld a szénsavas szemeteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!