13 kg-t mennyi idő alatt tudnék lefogyni? Milyen módszerrel tudnék? Légyszi. Fontos.
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 14:23
1/2 anonim válasza:
én 10 kilót fogytam 4 hónap alatt azzal, hogy heti 5-6 alkalommal 4-5 km-t erőltetett tempóban sétáltam és elhagytam a vacsorát. Ha te fittebb vagy futhatsz is akkor talán gyorsabban lemennek a kilók, de figyelni kell utána az étkezésre mert hamar vissza szalad. kb ugyanannyi idő alatt vissza is tud jönni mint amennyi idő alatt lement. Gyorsabb és éhezéses fogyást nem javaslok, mert legyengít.
2/2 anonim válasza:
Ha megtudod hogyan működik a szervezeted akkor magától lemegy. Igazából túl gyorsan is, 4 hét alatt kb. 20 kg.
Neked 3 hét bőségesen elegendő és mivel ez nem kalória megvonáson alapul ezért vissza is csak akkor hízol ha tartósan elkezdesz helytelenül sokat enni.
Nem túl bonyolult a dolog de leírni sok lenne, ha komolyan gondolod akkor privátba elküldöm a számomat és telefonon megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!