Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék, de nem megy?

Fogyni szeretnék, de nem megy?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, lány, 180 centi magas és 100 kiló. Leginkább izom van rajtam, de sok a zsír is már. Nem tudom beindítani a fogyást. Nagyon lassú volt az anyagcserém, most mályvateázom, így beindult normálisra, de kezdek ehhez is hozzászokni, úgy érzem (20 napja iszom, engem sose hajtott meg csak normalizálta hogy naponta wc-zzek).

Mozogni munkámból adódóan nem nagyon tudok, naponta 1 órát gyalogolok a munkába, otthon kis hasizom gyakorlatokat csinálok.

Mégsem tudok fogyni, már fél éve. Valami ötlet...?

2014. márc. 26. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Miket eszel?

Írd le egy napi étkezésed!

2014. márc. 26. 20:22
 2/11 A kérdező kommentje:

Reggeli:

-Müzli pohárban tejjel, natúr joghurt, tea (minimális cukorral, kb egy kiskanál)

-Ebéd: Grill csirke, rizzsel vagy valamilyen zöldséges körettel

-Vacsora: 1-2 szelet toast kenyér pirítósan, zöldségekkel

Ha nem felejtem el akkor beiktatok kisebb étkezéseket, tízórai, uzsonna, ezekre általában zöldséget, gyümölcsöt vagy joghurtot eszem.

2014. márc. 26. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Müzli az natúr cukor nélkül?

A tej helyett vízzel öntsd fel a müzlit!

A teába felesd el a minimális cukrot is édesítőszert tegyél bele!

És a gyümölcsöt és a joghurtot is felejtsd el!

Tízóraira egyél esetleg puffasztott rizst!

Tudom hogy nem írtad de azért leírom!Péktermékeket ne fogyassz se tésztaféléket!

2014. márc. 26. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Az anyagcsere az más, Te az emésztésre gondolsz.

Sok-sok rost és folyadék. Az útifű maghéj is egy jó dolog, olvass utána.

Ha így sem megy, akkor a szűztea kapszulát tudom ajánlani.

Ha a müzli nincs telenyomva cukorral, akkor azzal nincs gond. De a tejet nem kéne erőltetni. Ha mindenképp tejjel szeretnéd fogyasztani, akkor remek alternatívák a magtejek.

A natúr joghurt fölösleges, semmi olyan nincs benne, ami hasznos lenne a számodra.

Cukor helyett édesítőszer.

Az ebéd teljesen rendben van.

Vacsira jobb lenne csirkemell/pulykamell/hal/sovány túró/cottage cheese+zöldség.

2014. márc. 26. 20:54
 5/11 A kérdező kommentje:

Müzli natúr, természetesen, évek óta ezt reggelizek, és megszoktam. Vízzel még nem próbáltam, majd meglátom akkor ezek után.

Joghurtot akkor végülis elhagyom.

Meg még ezeket amiket írtatok, megfogadom. Édesítőszert utálom, akkor inkább no cukor. :) Cukornak se vagyok annyira a híve, szóval nem nagy kihívás elhagynom.

Tésztát kimondottan utálom, olyan veszély nem fenyeget. Szerencsére pont ezeket az egészséges ételeket szeretem, így nincs is nagy kísértés, csak azért örülnék, ha az is látszana rajtam, amit eszek, mert sokan nem hiszik el hogy nem zabálom magam hülyére, csak akik huzamosabb ideje ismernek.

2014. márc. 26. 20:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Esetleg nincs pajzsmirigy alulműködésed?
2014. márc. 26. 21:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla. De ha lenne, hogy tudnék segíteni rajta?
2014. márc. 27. 00:05
 8/11 anonim ***** válasza:
2014. márc. 27. 00:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Tojást is ehetsz zöldségekkel vacsorára :)

Próbáld csökkenteni a szénhidrátot, elég sok van a napjaidban, sokaknak beválik.

2014. márc. 27. 00:34
 10/11 VWXYZZS ***** válasza:

Szarul kajálsz ezért nem fogsz fogyni.

Naponta 200g fehérje, 150g szénhidrát, 30g telítetlen zsír. Ezek legyenek az irány adó értékek. 100 kilósan rohadt keveset eszel, és az sem túl tartalmas. Cukor? Felejtsd el!

2014. márc. 27. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!