Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS! Hogyan tudom meghánytatni...

SOS! Hogyan tudom meghánytatni magamat?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos, fogyókúrázom, de elém került egy nagy tábla csoki, és egyszerűen rámtört a falásroham! Nagyon-nagyon bűntudATOM van, mert így kárba vész az egész eddigi munkám szinte, hogyan tudnék megszabadulni tőle? A meleg víz-só, a fogkefe nem segít...
2009. dec. 17. 11:37
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
50%
behajolsz, feldugod az ujjad (a szádba, persze) nagyon nagyon föl. ésss ha még mindig nem hánysz, elkezded csiklandozni. Asszem az ókori rómaiaknak direkt erre volt ilyen "hánytató tolluk" XD
2009. dec. 17. 12:23
 22/36 anonim ***** válasza:
59%

165 centihez 60-65 kiló egészséges, kivéve persze ha nem mozogsz semmit és izom nélkül vagy ennyi kiló. Gondolom 40 a végcél, hajrá, de speciel én akkor már bottal sem nyúlnék hozzád, és ezzel sok férfi egyetért...

800 kalória/nap alatt van a beviteled, és csodálkozol, hogy a tested követeli a gyors energiaforrást, a szénhidrátgazdag csokit? Okos kislány lehetsz, bár gondolom bioszon tápértékeket számoltál és a ruhaméreted ellenőrzgetted...

Igyál egy csomó melegvizet, amennyit csak tudsz legközelebb, és ingereld szorgalmasan a torkod, hátha sikerül.

(De igazából megehetnél egy hatalmas fej salátát, táncolhatnál egy kicsit, vagy meglovagolhatnád a barátod néhányszor, mind hatásos kalóriaégető...)

2009. dec. 17. 12:30
 23/36 anonim ***** válasza:
63%

Nem hányni kell, hanem futni! Fuss egy órát, s jóra használtad a csokit. Vagy lépcsőzz!

Ha bűntudatod van azt a pszichológus orvosolja, nem a hányás.

1500 napi kalória alatt lassú öngyilkosságot művelsz.

én betömtem tegnap egy dobozz bonbont! Nem tudtam megállni, olyan finom volt. Mégse vagyok kövér, se semmi bajom.Egyszerűen nem teszek ilyet gyakran. S ha már hozzájutottam, örültem, mert finom volt. Te miért ne ehetnél meg egy tábla csokit, ha megkívánod?

Egy tábla csokitól nem változik semmi. Nem megy kárba semmi.Ha mindennap ennél egy táblával, akkor lehet hogy híznál. Vagy sovány maradnál. Ismerek olyat. Egy tábla nem tábla, nem történt semmi rossz. Most így Mikulás után mind eszünk naponta valamit, de nem járunk hányni mi sem.

Nem kéne gyötörni magad fiatal életedet jobbra is fordíthatnád ennél!

2009. dec. 17. 12:38
 24/36 anonim ***** válasza:
62%

Minek van a csoki? Nem

hogy megegyük? Ha nem akarsz csokit enni, miért nem ajándékozod tovább?

Az ételt tisztelni kell! Az étel nem szemét, hogy lehúzd awc-n!

Amit megettél, az váljon egészségedre!

Ha kívánod a csokit, biztos hogy ásványi anyag vagy vitamin hiányod van. Vagy alul van a szénhidrátod. A lányom is mindig onnan veszi észre, hogy nem kielégítő az étkezése, hogyha rájön a csoki utáni vágy! Egyél olajos magvakat, zöldségeket, rendes zsíros magyaros kajákat! Biztos, hogy valami hiányra reagál ezzel az érzéssel a tested!

2009. dec. 17. 12:42
 25/36 anonim ***** válasza:
75%

Ismert antidepresszáns hatása révén (melyet olyan összetevőknek köszönhet, mint a szalzolinol és a szerotonin), a csokoládé egészséges élelem. Már Amerika gyarmatosítása idején a hódító spanyolok is tudták, hogy a csokoládé tápanyag és energiatartalma által kiváló erősítő.

Szénhidrátban és zsírban gazdag, magas kalóriatartalmú (100 g étcsokoládéban 513 kcal energia van), tartalmaz továbbá magnéziumot, káliumot, kalciumot, vasat és rezet.

[link]

2009. dec. 17. 12:44
 26/36 anonim válasza:
69%
165 cm és 60 kg és ilyen drasztikus fogyókúra? Mégis minek???? Én 165 cm vagyok és 58-59 kg és bocsi, de nagyon ledöbbentem. Nem érzem dagadtnak egyáltalán magam. Persze mihez képest. Ez most elkeserít. Vagy én látom hülyén a dolgokat, vagy te. :S
2009. dec. 17. 12:51
 27/36 anonim ***** válasza:
69%
szerintem ez 200kg-osoknak való fogyókúra
2009. dec. 17. 13:00
 28/36 anonim ***** válasza:
75%
Nem szabad hánytatnod magad semmiképpen! Így is nagyon kevés kalóriát veszel magadhoz, de nem is igazán a kalória számít, hanem az, hogy milyen fontos vitamin és ásványi anyagok vannak abban az ételben, amit megeszel! Ha még ezt a keveset is ki akarod hányni, akkor soha nem fog felszívódni sem az a kevés vitamin, sem az a kevés ásványi anyag, amit a 800 kalóriában beveszel! Ami azt jelenti, hogy nemcsak legyengülsz az éhségtől, hanem még a szervezetedet is tönkre teszed azzal, hogy nem engeded, hogy felszívódjanak a szervezetednek életbevágóan fontos vitaminok és ásványi anyagok! Nagyon fontos fogyókúrázásnál a A, B, C, D vitamin, ásványi anyagok közül a vas, a szelén, kálcium, hogy az izmaid, a csontjaid megfelelő anyagokhoz jussanak,hogy egészséges maradj akkor is, ha fogyókúrázol. Minden nap egyél mindenfélét, amit eddig ettél, csak mindenből keveset, és akkor nem lesz probléma a fogyókúrával. Ha valamiből többet ettél, mint szeretted volna, akkor két napig egyél kevesebbet, de ne hánytasd magad, mert ezzel kárt okozol saját magadnak!
2009. dec. 17. 13:03
 29/36 anonim ***** válasza:
5%
Holnap ne egyél semmit, és le van tudva!
2009. dec. 17. 13:18
 30/36 anonim ***** válasza:
52%
Nem csak vitamin kell, hanem szénhidrát, csír, meg fehérje is, ha egészséges akarnál lenni. Az egészséges ember nem hány.
2009. dec. 17. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!