SOS! Hogyan tudom meghánytatni magamat?
165 centihez 60-65 kiló egészséges, kivéve persze ha nem mozogsz semmit és izom nélkül vagy ennyi kiló. Gondolom 40 a végcél, hajrá, de speciel én akkor már bottal sem nyúlnék hozzád, és ezzel sok férfi egyetért...
800 kalória/nap alatt van a beviteled, és csodálkozol, hogy a tested követeli a gyors energiaforrást, a szénhidrátgazdag csokit? Okos kislány lehetsz, bár gondolom bioszon tápértékeket számoltál és a ruhaméreted ellenőrzgetted...
Igyál egy csomó melegvizet, amennyit csak tudsz legközelebb, és ingereld szorgalmasan a torkod, hátha sikerül.
(De igazából megehetnél egy hatalmas fej salátát, táncolhatnál egy kicsit, vagy meglovagolhatnád a barátod néhányszor, mind hatásos kalóriaégető...)
Nem hányni kell, hanem futni! Fuss egy órát, s jóra használtad a csokit. Vagy lépcsőzz!
Ha bűntudatod van azt a pszichológus orvosolja, nem a hányás.
1500 napi kalória alatt lassú öngyilkosságot művelsz.
én betömtem tegnap egy dobozz bonbont! Nem tudtam megállni, olyan finom volt. Mégse vagyok kövér, se semmi bajom.Egyszerűen nem teszek ilyet gyakran. S ha már hozzájutottam, örültem, mert finom volt. Te miért ne ehetnél meg egy tábla csokit, ha megkívánod?
Egy tábla csokitól nem változik semmi. Nem megy kárba semmi.Ha mindennap ennél egy táblával, akkor lehet hogy híznál. Vagy sovány maradnál. Ismerek olyat. Egy tábla nem tábla, nem történt semmi rossz. Most így Mikulás után mind eszünk naponta valamit, de nem járunk hányni mi sem.
Nem kéne gyötörni magad fiatal életedet jobbra is fordíthatnád ennél!
Minek van a csoki? Nem
hogy megegyük? Ha nem akarsz csokit enni, miért nem ajándékozod tovább?
Az ételt tisztelni kell! Az étel nem szemét, hogy lehúzd awc-n!
Amit megettél, az váljon egészségedre!
Ha kívánod a csokit, biztos hogy ásványi anyag vagy vitamin hiányod van. Vagy alul van a szénhidrátod. A lányom is mindig onnan veszi észre, hogy nem kielégítő az étkezése, hogyha rájön a csoki utáni vágy! Egyél olajos magvakat, zöldségeket, rendes zsíros magyaros kajákat! Biztos, hogy valami hiányra reagál ezzel az érzéssel a tested!
Ismert antidepresszáns hatása révén (melyet olyan összetevőknek köszönhet, mint a szalzolinol és a szerotonin), a csokoládé egészséges élelem. Már Amerika gyarmatosítása idején a hódító spanyolok is tudták, hogy a csokoládé tápanyag és energiatartalma által kiváló erősítő.
Szénhidrátban és zsírban gazdag, magas kalóriatartalmú (100 g étcsokoládéban 513 kcal energia van), tartalmaz továbbá magnéziumot, káliumot, kalciumot, vasat és rezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!